tiistai 8. maaliskuuta 2011

Sama paikka – totta on!Ennen remonttia,
ja remontin jälkeenEntisten Onkilahden yläkoulun portaiden tilalla on nykyään Kuula-opiston auditorio, Toivo Kuula-Sali.Tältä näyttää siis Vaasan uusin konserttisali!
Tutustu Kuula-opiston ohjelmistoon! Ks. kaupungin sivut.

Kuula-opiston avoimet ovet viikolla 11 /
Kuula-institutet har öppna dörrar vecka 11


Kuula-opiston ja Vöyrinkaupungin koulun O-kiinteistön remontti alkaa olla valmis. Arkkitehti Gerd Hytönen on kuunnellut kiitettävällä tavalla molempien koulujen toiveita, kokonaisuus on onnistunut, mm. kuvassa olevaan konserttisaliin on ammattilaisten mukaan saatu huippuakustiikka. Myös käytävien viihtyisyyttä ja esteettisyyttä on parannettu hienosti tuomalla eri puolille molempia kouluja paikallista kuvataidetta Juha Tammenpäältä. Tästä kiitokset myös Pohjanmaan museolle ja Dan Holmille.

Kiitokset kuuluvat kaikille työn toteuttajille, ja tietenkin päättäjille, jotka ovat tämän mahdollistaneet. Rakennuttajainsinööri Risto Päivike oli tuttu näky työmaalla, hän on kierrellyt ahkerasti työmaalla lähes parin vuoden ajan, tyytyväisen oloisena ja ansaitusti ylpeänä kaupungin satsauksesta kulttuuriin ja koulutukseen.

Kuula-opiston omien tilojen odotus oli pitkä. Onkilahden yläasteen (ja aikaisemmin tiloissa olleen lukionkin) remontista puhuttiin jo parikymmentä vuotta sitten. Opetustyö ja arki on toki sujunut ankeissakin olosuhteissa, mutta nyt on tunnelma niin opettajilla kuin oppilaillakin ”kuin uudesti syntynyt”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...