maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kuula-opistossa Juha Tammenpään taidettaKuula-opiston uusissa tiloissa ja Vöyrinkaupungin koulun O-kiinteistössä (O niin kuin entinen Onkilahden yläaste ja lukio), voit käydä katsomassa taiteilija Juha Tammenpään upeaa maalaustaidetta. Taulut ovat uusia, vuosilta 2010 – 2011, osa teoksista oli esillä Kuntsilla viime vuonna taiteilijan juhlanäyttelyssä, ja osan Juha on tehnyt nimenomaan tähän paikkaan sopiviksi.
Kaupunki on saanut, kiitos Dan Holmin, kokoelmiinsa uskomattoman kokonaisuuden. Juha Tammenpään taulut sopivat mielestäni todella hyvin juuri musiikkiopiston ja musiikkipainotteisen yläkoulun tiloihin. Nämä suurikokoiset, erimuotoiset värikkäät taulut inspiroivat ja vapauttavat tunnelmaa oppilaiden ja opettajienkin keskuudessa. Aluksi tosin opettajat olivat suorastaan hämillään, tällaiseen kun ei olla totuttu.
Tauluja on esillä lähemmäs 20. Kaikki nämä suurikokoiset, erimuotoiset ja useilla erimateriaaleillakin tehdyt kohokuvioiset taulut ovat esillä molempien koulujen käytävillä, kenen tahansa ihasteltavina. Tosi hienoa! Osoite on Myllykatu 2, eli aivan Minimanin vieressä.

Olen kuvannut nämä taulut, voit katsoa niitä tämän blogin alareunassa olevasta kuvaesityksestä JUHA TAMMENPÄÄN TAIDETTA.

Juha Tammenpään uusinta taidetta on esillä täällä Vaasassa perjantaina avattavassa näyttelyssä ILMAKUIVATTU PYHIMYS. Mikolan Akvarellisali 25.3. – 20.4.2011. Avoinna Ke 14 – 18, La – Su 12 – 16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...