torstai 10. maaliskuuta 2011

Tänään torstaina kuudelta Arbikselle!

Tervetuloa tänään 10.3.2011 klo 18.00 – 20.00 Arbikselle VASA FÖRR OCH NU – VAASA EILEN JA TÄNÄÄN – teemailtaan. Osoite: Kirkkopuistikko 15.

Tilaisuus on kaikille avoin vanhojen ja uusien valokuvien katselu- ja keskusteluilta. Tilaisuus on kaksikielinen. Ei sisäänpääsymaksua, paikan päällä voit ostaa Vaasa-aiheisia kuvakirjoja ja kortteja.

Illan vetäjinä toimivat Meta Sahlström ja Aimo Nyberg
Järjestäjinä ovat: Vasa Arbis, Österbottens traditionsarkiv ja Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry.

Vanhimmat tänään katsottavat kuvat ovat 1960-luvun puolivälistä, ne on valokuvannut Rafael Olin, Vasabladetin lehtikuvaaja ( 1937 – 2004) Näemme myös tämän päivän kuvia näistä samoista kuvauspaikoista, nämä uudet kuvat on valokuvannut Kai Martonen, joka tällä hetkellä työskentelee skannaajana eli kuvien digitalisoijana työpaikkanaan Österbottens traditionsarkiv. Kai Martonen on myös koonnut yhteen, suunnitellut ja toteuttanut videon, jolla aloitamme tämän illan. Video on kooste 60-luvun kaupunkikuvista täältä Vaasasta. Tämän jälkeen meillä on näytillä lähemmäs sata yksittäistä kuvaa erilaisista kohteista ja tilanteista. Toivomme, että mukana olevat jakavat muistojaan meille kaikille, eli kommentoimme kuvia innokkaasti, ja myös kuuntelemme toisiamme herkällä korvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...