tiistai 1. maaliskuuta 2011

Dramaattisia muutoksia – mitä tapahtui?

Miltä Vaasa näytti ennen? Entä miltä tämä sama paikka näyttää tänään?
Tämä blogi on avoin kaikelle asialliselle, muistoja ja tunteitakin herättäville kirjoituksille ja kuvamateriaalille, joissa Vaasan, lähinnä keskikaupungin alueen, muuttuminen tulee jollain tavalla esille ja todistetuksi.
Kaupungin kauneus, historia, ihmiset ja tapahtumat kiinnostavat meitä kaikkia. Jos sinulla on kerrottavaa tai jopa kuvia mielenkiintoisista kohteista, tuo ne tänne näille sivuille kaikkien nähtäviksi. Myös sellaiset rajut muutokset, epäkohdat ja tapahtumat, joista voimme vaihtaa mielipiteitä ja jopa ottaa opiksi, ovat erittäin tervetulleita.
Kommentoi tämän blogin kirjoituksia rohkeasti. Jos haluat toimittaa kirjoituksia tai kuvia julkaistavaksi tähän blogiin, niin ota yhteyttä minuun!

Kerro sanoin ja kuvin, miten Vaasa on muuttunut vuosikymmenten saatossa.

Vaasa, Palosaaren silta 19.2.2011 (kuva AN), ja sama paikka noin 111 vuotta sitten.. Kortin postituspäivä näyttää olevan 14.4.1900.
Paikan tunnistaa toki samaksi, mutta tunnelma ja henki on tänään aivan toista kuin yli sata vuotta sitten. Oikean reunan puukaan ei ole sama, kuvauspaikka kuitenkin kutakuinkin sama.
Onko kellään tietoa, kuka on tämän vanhan postikortin kuvannut?

1 kommentti:

  1. Hatunnoston arvoinen teko tämä blogin perustaminen!

    Anne Majaneva-Virkola

    VastaaPoista

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...