torstai 31. maaliskuuta 2011

Centrumbor vill gå tryggt över Vasaesplanaden

Vasabladet skrev så här (fredag 18 mars 2011)”Invånarna är bekymrade över trafiken längs Vasaesplanaden. De vill ha trafikljus i Strandgatans korsning och förbud för tung trafik nattetid”
”Att korsa Strandgatan och Vasaesplanaden är riskfyllt. Ibland tutar bilister i stället för att sakta ner farten och stanna.”
Kuva viime vuodelta 2010

Asukasyhdistyksemme hallituksessa on Vaskiluodon sillan korjaustyöstä, ja myös tästä asukkaiden kokemasta huolesta puhuttu useampaankin kertaan. Liian kova ja vauhdikas liikenne, yölliset raskaan liikenteen aiheuttamat tärinät ovat totisinta totta. Liikennevaloja ja kenties jonkinlaisia valvontakameroitakin tulee nyt mielestämme ottaa käyttöön, kun sillalle ryhdytään rakentamaan vahvistuksia raskaita kuljetuksia varten. Mielellään pysyväksikin ratkaisuksi.

Vaskiluodon sataman kehittäminen, samoin alueemme teollisuuden toimintaedellytysten turvaaminen, on ehdottoman tärkeää ja viisasta politiikkaa. On kuitenkin osattava myös puolustaa asukkaiden etuja ja oikeuksia, mm. turvalliseen katujen ylitykseen ja pääsyyn omalta pihalta autolla kadulle ilman kohtuutonta odottamista.
Kuva viime vuodelta 2010.

Jos ja kun Sinulla on uusia kuvia tästä alkaneesta siltasaneerauksesta, liikenteestä, ihmisistä jne. lähetä niitä minulle julkaistavaksi tässä blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...