maanantai 19. elokuuta 2024

Kuvia Vepsun juhlaottelusta 18.8.2024 (kuvat 3)

VPS:n 100 v juhlaottelu pelattiin sunnuntaina 18.8.2024

Lue Vepsun virallisilta sivuilta VPS – Haka ottelun raportti.

Huippujännittävä peli päättyi VPS:n uskomattoman loppukirin jälkeen kotijoukkueen 3–2 voittoon!

Kuvakavalkadi juhlapäivän tapahtumista

VPS on 100-vuotias jalkapalloseura. Tämän merkittävän etapin saavuttamista seura juhlistaa myös juhlakirjalla (ennakkotilattavissa ainakin Vepsun nettisivujen kautta).

Päätin itsekin pyytää sunnuntain juhlaotteluun kuvauslupaa, eli akkreditoitua median edustajana eiliseen peli-iltaan. Oli hieno kokemus ilman muuta. Kuvia tuli otettua paljon, ja niiden käsittelyssä meni jonkin aikaa. Vaikka en urheilukuvausta ole aikaisemmin tehnytkään, sain aikaiseksi tällaisen "monipuolisen koosteen", jonka toivon välittävän illan tunnelmaa myös niille, jotka eivät paikan päälle lähteneet.

Tässä kuvakavalkadi ottelun viime minuuteilta ja pelin jälkeen stadionilla olleesta tunnelmasta.

Tasatilanne 2 - 2 tuntui jo aika hyvältä - oltiinhan sitä oltu jo kaksi maalia tappiolla. Peli tuntui kuitenkin jatkuvan ja jatkuvan, varmasti minuutteja...  ja sitten Vepsu teki vielä maalin!