tiistai 29. joulukuuta 2015

Juttuja on riittänyt

Nyt näitä blogijuttuja on tälle sivustolle kertynyt vuoden 2015 aikana jo 200 kpl. Se on uusi ennätys tämän sivuston historiassa!

Tämä kulunut joulukuu meni jo suorastaan överiksi, kun tuli aloitettua tuo patsasaiheinen joulukalenteri. Luukkukalenteri eli kuva-arvoitukset saivat onneksi ihan kiitettävän suosion!

Itseni lisäksi juttuja ja kuvia tähän blogiin sain kuluneen vuoden aikana lähinnä vain asukasyhdistyksemme ex-puheenjohtajilta. Ensi vuonna toivon tähän parannusta! Blogimme on avoin kaikille, ja kaikenlaisille lyhyille tai pitkille kirjoituksille. Ja myös muille kuin suomenkielisille jutuille.

Kuvamateriaaliakin varmasti itse kullakin on, kunhan vaan niitä haluttaisiin laittaa jakoon (kuvaajan nimellä, nimikirjaimilla, ©-merkillä varustettuna…kuvaoikeudethan sinulla on aina).

Tämän blogin kirjoitukset ovat olleet kaikki jotenkin Vaasaan ja meidän vaasalaisten elämään liittyviä. Eivät aina suoraan asukasyhdistystoimintaan liittyviä, mutta tärkeitä asioita kuitenkin. Olen kirjoitellut myös omakohtaisista tapahtumista ja havainnoista, niin henkilökohtaisesta elämästäni, kuin myös työssäni kuvataideopettajana eteen tulleista asioista. Tätä perustelen sillä, että yhdistyksemme ja myös allekirjoittanut tulisi vähitellen tutummaksi ja ehkä läheisemmäksikin entistä suuremmalle joukolle vaasalaisia.

Juttuja pitää tulla myös kohtuullisen usein. Blogia ei voi pitää kovin pitkään ”paussilla”. Kiinnostusta on koetettava ylläpitää, vaikkei aina olisikaan kovin tärkeää kerrottavaa.

Yhdistyksemme on avoimen kansalaisyhteiskunnan puolella, ja kannatamme kaikenlaista asiallista vuoropuhelua, asiasta kuin asiasta. Kerromme aloitteistamme, kannanotoistamme, ja kokouksissamme käydyistä keskusteluistamme jne. tällä blogisivullamme ja myös yhdistyksemme virallisilla nettisivuilla.

Voimavaramme ovat nyt riittäneet tähän, - vaikka tarvetta olisi toki vielä paljon enempäänkin. Pienen yhdistyksen on hyvin vaikeaa saada julkisuutta, varsinkin kun emme ole sitä kovin tarmokkaasti itsekään hakeneet. Lehtien palstoille toki päästään joskus, ja yleensä ihan positiivisessa valossa, mutta silti jäämme tottakai kauas esim. poliitikkojen ja virkamiesten näkyvyydestä.

Toivotaan, että olemme edenneet oikeaan suuntaan, ja että vaasalaisten uteliaisuus yhdistystämme kohtaan on kuluneen vuoden aikana ollut kasvamaan päin.

Jatketaan tästä kohti tulevan vuoden 2016 haasteita. Yhdessä ja yhteisvoimin!

Pidetään yhteyttä, Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.
aimonyberg(at)gmail.com

Katso myös asukasyhdistyksemme virallisia nettisivuja!
Ja fb-sivustoa! (koitamme viritellä sinne vähitellen myös keskusteluja, eli olette kaikki tervetulleita mukaan!)

Linkit löytyvät tältä sivulta, sivun vasemman puoleisesta palkista, blogiarkiston alta, alimpana siis.Vaasa ennen ja nyt -blogi lähti alunperin liikkeelle ideasta etsiä kuvia Vaasasta, joilla voidaan kertoa kaupunkikuvassa tapahtuneesta muutoksesta.

Vaikka ylläolevat kuvat eivät olekaan aivan samalta kohdalta kuvattuja, niin alue on hyvin tunnistettavissa.

Kuvat puhukoot itse omaa vakuuttavaa kieltään, - maailma ympärillämme muuttuu valtavalla vauhdilla.
(Ylempi kuva netistä, alempi kuva allekirjoittaneen ottama 15.7.2014)

Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...