keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Sähköisiä joulukortteja

Perinteisiä joulukortteja lähetetään edelleen valtaisat määrät. Posteljoonit ovat kovilla, mutta hyvällä asenteella työtä tehdään. Olemme viime viikkoina useammassakin TV:n ajankohtaislähetyksessä, joissa on käsitelty tulevaa postilakia sekä viime kuukausien postinjakelunongelmia, kuulleet postilaisten vakuuttavan, että heille jokaiselle on kunnia-asia onnistua toimittamaan jokainen joulukortti ajoissa perille! Toivotaan parasta, että homma hoituu.

Postinkantajat ansaitsevat ilman muuta kiitokset, he ovat tehneet kovasti töitä välillä kovankin paineen alla. Suuret kiitokset postinjakelun kaikille työntekijöille ja esimiehille!

Sähköisiä joulukortteja lähetellään vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Lähettäminen on helppoa, useammallekin samalla kertaa, jopa joukkopostituksina. Eikä postimerkki kulujakaan tule lainkaan!

Valmiina s-postijoulukortteja löytyy netistä vaikka kuinka, toinen toistaan hienompia. Itsekin voi niitä tehdä, alusta alkaen kuvien muokkausohjelmilla, tai sitten voi etsiä apua erilaisista joulukorttikoneista.

Erittäin suosittua on tehdä jouluisia kuvia omista lemmikkieläimistä, kissoista, koirista jne.

Tässä yksi mielenkiintoinen eläinteemaan erikoistunut palvelu (ilmainen, eikä edellytä rekisteröitymistä).

http://kortit.mustijamirrikampanja.fi/etusivu

Koska meillä ei ole kotona enää lemmikkiä, tein rohkeasti omanlaisen joulukortin - taidekuvasta! (osa Raili Halmeen akvarellia). (Huom! Musti ja mirri yrityksen logo jää korttiin näkyvin, ellei sitä sitten poista omilla konsteilla jollain muulla kuvanmuokkausohjelmalla.)


Perinteisesti, ja helposti jouluinen s-posti joulukortti syntyy, kun löytää hyvän kuvan, ja liittää siihen tekstin.

Kuva: Asko Halme


Näiden joulukorttien myötä kiitän kaikkia tämän blogin lukijoita ja yhteistyötahoja kuluneesta vuodesta! Toivotan kaikille kaunista, hyvää joulua, ja menestystä tulevalle vuodelle 2017!


Aimo Nyberg, puheenjohtaja, Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...