tiistai 13. joulukuuta 2016

Turvallisuuskysely

Vaasan kaupunki, turvallisuuskoordinaattori Mäenpää, on lähettänyt satunnaisotoksella valituille 1500 henkilölle kyselylomakkeen/nettikyselyn.

Harvoin minua arpajaisissa onnistaa, mutta tähän pääsin mukaan. Vastasin kysymyksiin parhaan kykyni mukaan, - aikaa meni ehkä kymmenisen minuuttia.

Turvallisuuskyselyssä halutaan tietää vastaajilta kokemuksia 12 kk ajalta, eli miten erilaisia asioita kukin vastaaja on kokenut. Kyselyn tuloksia luvataan hyödyntää kaupunkimme turvallisuus- ja hyvinvointisuunnittelussa.

Lainaus kyselyn saatekirjelmästä

”Kysely täydentää viranomaisten tilastoja ja tietoja monin tavoin, kun saamme tietää, mitkä asiat, paikat, tai tilanteet huolestuttavat asukkaita. Kyselyssä on myös mahdollisuus esittää turvallisuutta parantavia toimia.”

JOS SIIS SINÄKIN olet tällaisen turvallisuuskyselyn saanut, niin älä jätä vastaamatta siihen!


Nettilomakkeen lopussa oli myös tämä info:

Jatkossa Vaasassa tullaan järjestämään keskustelutilaisuus, jossa käsitellään tässä turvallisuuskyselyssä ilmenneitä asioita, haasteita ja mahdollisia toimenpiteitä. Kaikki halukkaat voivat ilmoittautua keskustelutilaisuuteen osoitteessa: turvallisuustilaisuus(at)vaasa.fi Tilaisuudesta ja em. osoitteesta tiedotetaan myöhemmin vielä myös kaupungin nettisivuilla ja median kautta.


Yksi epätoivottava mutta aina mahdollinen häiriö on sähkökatkos.
 

Kuvat: AN. Tammikuun 9. päivä 2015 Vaasan keskustassa oli sähkönjakelun katkos, joka kesti noin vartin.

Varautuminen pitempiinkin häiriöihin kuuluu sekä meille itsellemme, että viranomaisille. Tähänkin asiaan varautumisesta kysellään yllä mainitussa Turvallisuuskyselyssä Vaasan kaupungin asukkaille.

Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...