maanantai 12. joulukuuta 2016

Vaasassa halutaan kehittyä

Vaasa kehittää sähköistä palautejärjestelmäänsä

Lainaus Vaasan kaupungin sivuilta

http://www.vaasa.fi/uutinen/anna-palaute-sinne-missa-se-vaikuttaa

Anna palaute sinne, missä se vaikuttaa 

Palautekampanja

Palautejärjestelmän feedback.vaasa.fi kautta kaupungille voi välittää kiitokset, kommentit, kysymykset, moitteet ja toimenpide-ehdotukset kaikista kaupungin palveluista ja toiminnasta.

Uusi palautejärjestelmä feedback.vaasa.fi mahdollistaa mobiilikäytön, usein kysyttyjen kysymysten hyödyntämisen ja palautteiden merkitsemisen kartalle. Oman palautteen etenemistä voi seurata kirjautumalla järjestelmään.

Palveluneuvoja Johanna Holmbackin mukaan palautetta voi antaa myös paperilomakkeella Kansalaisinfossa (pääkirjasto, Kirjastonkatu 13), ellei tietokoneen käyttö ole mahdollista. – Henkilökuntamme kirjaa paperipalautteet sähköiseen palautejärjestelmään, kertoo Holmback.

Annettu palaute suoraan oikealle asiantuntijalle

Annettu palaute ohjautuu suoraan asiasta vastaavan kaupungin asiantuntijan sähköpostiin. Mikäli palautetta ei ole otettu käsittelyyn kolmen päivän kuluttua sen saapumisesta, järjestelmä muistuttaa siitä asiantuntijaa.

– Toiminnan kehittämisen kannalta on tärkeää, että kaikki palautteet käsitellään yhdessä paikassa. Saatujen palautteiden perusteella voimme kehittää Vaasan kaupungin toimintaa, sanoo kaupunginjohtaja Tomas Häyry.Hienoa! Toivotaan, että yhdistyksetkin, ja yksittäiset ihmiset ottavat tämän palvelun aktiiviseen käyttöön. On myös selvää, että nykyisenlainen eli omankin yhdistyksemme aktiivisesti käyttämä tapa antaa pyydettäessä lausuntoja, jatkuu normaalisti. Kirjelmiä lähetetään niin kaupungin kirjaamoon kuin asianomaisille tahoille tapauskohtaisesti.

Entä Wasa Cafe? Miten tämä hanke etenee? Viimeisin tieto on tämä yhteenveto

http://www.vaasa.fi/tiedote/wasacafe-toi-monta-hyvaa-ideaa-osallistumisesta

Isoja teemoja toki on tulossa ensi vuoden puolella, mutta tapahtuuko mitään ennen kuntavaaleja? Poliittiset päättäjät ovat nyt niin kiireellisiä, isojen valtakunnallisten kysymysten kanssa, ja toisaalta heidän energiansa alkaa mennä jo vaalityöhön.

Eteenpäin kuitenkin ollaan Vaasassa menossa, hyvä, hyvä!

Aimo Nyberg
Asukasaktiivi, sitoutumaton VKA ry:n pj. vuodesta 2009Kuva: AH. (Kuvituskuva, ei liity kirjoitukseen)

Päätöksiä tehdään monien ovien takana. Edustuksellinen demokratiamme antaa vallan poliittisille päättäjillemme. Näin asioiden kuuluu olla.

Jos asioita ratkotaan suljettujen ovien takana, ja ilman avointa valmistelua, ollaan menossa väärään suuntaan. Demokratiakaan ei ole pysyvä olotila, sekin kehittyy, tai vaihtoehtoisesti taantuu. On syytä olla aktiivinen, - yhdessä asiat etenevät aina paremmin! Näin haluan uskoa.

Tekstin koonti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...