torstai 1. elokuuta 2013

Vaskiluodon siltaremontti valmistumassa

Itse sillan saaminen raskaan liikenteen käyttöön valmistui aikataulussa eli kesäkuun loppuun mennessä. Viimeistelyjä on vielä tehty, samoin liikennevalojärjestelyt ovat vielä noin viikon ajan kesken.
Kuva: AN. Tämän kuvan otin Setterbergin juhlanäyttelyssä olleesta pienoismallista.

Tämän Vaasa ennen ja nyt –blogin alkuperäinen, aivan ensimmäinen idea oli tuoda esille kauniin kotikaupunkimme Vaasan kaupunkikuvaa ja sen kasvoissa tapahtuvia muutoksia. Valokuvia siitä, miltä Vaasa näyttää tässä ja nyt, ja myös kertoa valokuvin ja tarinoin vuosikymmenten saatossa tapahtuneista muutoksista, suuntaan tai toiseen.

Oletko Sinä ottanut valokuvia, tai onko Sinulla vanhoja valokuvia Vaskiluodon sillan alueelta?

Ennen siltaremonttia, korjaustöiden ajalta, ja nyt kun kohde on uusittu ja valmistumassa?

Tälle blogi-sivustolle kootaan kuvista SLIDESHOW, pienimuotoinen dokumentti, kuvasarja aiheesta VASKILUODON SILTA, ENNEN JA NYT.

Jos sinulla on valokuvia, joita haluat mukaan tällaiseen ”slideshow-esitykseen”, ja olet valmis niitä jakamaan ilman korvausta tässä blogissa (kuvaajan eli tekijänoikeudet säilyvät totta kai sinulla), niin lähetä elokuun 2013 loppuun mennessä kuvasi (mielellään alkuperäiskoossa ja muokkaamattomina) / osoitteeseen: aimonyberg(at)gmail.com. Kerro myös haluatko nimesi mukaan, näkyviin kuvasi yhteyteen. Ja jos Sinulla on vielä jokin tarina, kertomus liitettäväksi kuvaan, niin vielä parempi.

Kiittäen Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...