torstai 1. elokuuta 2013

TO 8.8. viikon päästä


Elokuussa ollaan! Ja viikon päästä on siis Taiteiden yö Vaasassa.

Minä olen silloin, viime vuoden tapaan, paistamassa vohveleita, Tikanojan Taidekodin Ystävien myyntikojulla taidemuseon sisäpihalla. Noin parin tunnin ajan, luulisin. Se on sopivaa talkootyötä tärkeän asian puolesta.

Ystäväyhdistys jakaa tuotosta varoja mm. lasten ja nuorten taiteenharrastamiseen, sekä myös kaupungille eli Tikanojan Taidekodin projekteihin.

Toivotaan, että taas on hyvä sää, vaikka ennusteet lupailevatkin ties mitä. Illan mittaan ajattelin ehtiä vielä kierrellä katselemassa kiinnostavia kohteita aina yömyöhään asti. Viimeinen paikka, jonne takuuvarmasti taas menen, on Mirjam Silvénin ja kumppaneiden esitys Gustafsborgin uimarannalla.

Ryhmän esitykset, aina kun niitä on ollut, ovat olleet häkellyttävän vahvoja esityksiä, yön pimeydessä, joskus jopa täydenkuun loistaessa, rantanuotioiden kipinöidessä hiekalla… Tänä vuonna kuuta ei kylläkään näy, - on uudenkuun aika (ke.7.8.), ja kuu on musta.

Katso Vaasan Taiteiden yön nettisivu TÄÄLTÄ 
Tarkista viime hetken tiedot ohjelmista ja esiintyjistä vielä keskiviikkona ja torstaina.

Eikä unohdeta myöskään Korsholman musiikkijuhlia, jotka alkoivat eilen, ja kestävät vielä viikon.
Katso ohjelma Korsholman musiikkijuhlat 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...