tiistai 10. joulukuuta 2013

TONTTUKUVA nro 10

Oma olo alkaa olla jo kuin tontulla, - kun päivittäin kulkee kameran kanssa kaupungilla tonttuja kuvailemassa. Kaikki nämä joulukuun tonttukuvat ovat vapaasti käytettävissä kaikkiin ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Voit esim. tallentaa ja lähettää tämän tonttukuvan eteenpäin s-postilla ystävillesi.

Tänään 10.12. vietetään kansainvälistä ihmisoikeuksien päivää!

Siinäpä on melkoisesti haastetta miettiä meidän yksittäisten ihmisten ja koko ihmiskunnan asemaa ja merkitystä osana jotain suurta, käsittämätöntä kokonaisuutta. Ihminen kokee useimmiten olevansa jotain aivan erityistä. Jos näin on, meillä on silloin oltava oikeuksien lisäksi myös hyvin suuri vastuu kaikkia muita ja erityisesti itse kokonaisuutta kohtaan.

Ihmisoikeuksia mietittäessä, erityisesti ihmisoikeuksien puolesta käytyjä taisteluja ajatellessa, on tällä viikolla syytä tehdä kunniaa Nelson Mandelalle, hänen elämäntyölleen omassa maassaan ja maailmanlaajuisesta esimerkistään toimia anteeksiantavan, sovinnollisen yhteistyön puolesta.

Liity mukaan FB:ssa  Plant a tree or d...

t. Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...