sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Toinen TONTTU -kuva

Tässä toinen kuva VAASAN TONTTU -sarjaan!

















Seuraa tätä blogia, - kuvaan joulukuussa vaasalaisten liikkeiden ikkunoissa ym. paikoissa olevia tonttuja, ja laitan niistä kuvia näille sivuille. En ehkä ihan päivittäin, mutta kuitenkin. Jos haluat, voit tallentaa näitä tonttukuvia omalle koneellesi, ja lähettää niitä eteenpäin joulutervehdyksinä tutuillesi.

En ajatellut kertoa missä ikkunoissa kuvien tontut ovat. En osoitetta, enkä liikettä. Tämän kuvan aihe tosin kyllä kertoo, minkä liikkeen ikkunasta kuva on otettu.

Näillä minun tonttukuvillani ei ole mitään yhteyttä Vaasan Liikekeskusta ry:n järjestämän Jouluikkunakilpailun kanssa. En mainosta ketään erityisesti, vaan yleisemminkin kannustan katselemaan kaikkia ikkunoita ja muutakin elämänmenoa kauniissa Vaasan keskustassa.

Vaasan Liikekeskusta ry:n  Jouluikkunakilpailussa äänet on annettava 4.12. mennessä. Tulos julkaistaan lauantaina 7.12.2013 Vaasan Joulumarkkinoilla.

Hyvää alkavaa viikkoa t. Aimo Nyberg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...