keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Neljäs TONTTU –kuva

Kuvaan joulukuussa vaasalaisten liikkeiden ikkunoissa ym. paikoissa olevia tonttuja, ja laitan niistä kuvia näille sivuille.

Kysyt ehkä – miksi? No, - ensinnäkin jo pelkästään kuvaamisen ja kuvien muokkaamisen ilosta.

Kuvat voivat tuoda meille kaikille myös hyvää joulumieltä, tätä ainakin toivon. Joka tapauksessa kaupallinen joulu on meille joulukuussa koko ajan läsnä, kaikenlaisia mainoksia on kaikkialla ympärillämme. Kaupallinen mainonta on merkittävä osa visuaalista kulttuuriamme, ja sanotaanhan sitä myös näin, että länsimainen elämäntapamme elää, hengittää mainosten tahdissa. Ilman kaupankäyntiä ei olisi mitään muutakaan.

Etsin Vaasan keskustasta tämän vuoden 2013 ikkunamainoksia, jotka jollain tavalla saavat minut pysähtymään ja katsomaan niitä tarkemmin. Kokonaisasetelmaa, tai yksityiskohtia, ja näen niissä kenties jotain hyvin esille laitettua ja kaunista. Silloin olen tyytyväinen, iloinenkin, ja unohdan ainakin hetkeksi ympärillä olevan kiireen, stressin, - ja yhä vain päivä päivältä lisääntyvän pimeyden…

Yritän samalla tuoda esille omaa kotikaupunkiamme, Vaasan jouluisia näyteikkunoita vuonna 2013.

Jos haluat, voit tallentaa näitä tonttukuvia omalle koneellesi, ja lähettää niitä eteenpäin joulutervehdyksinä tutuillesi. Kuviin olen laittanut näkyviin tämän blogimme osoitteen. Tällä tavalla kenties saamme myös uusia lukijoita tälle asukasyhdistyksemme nettisivulle.

T. Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...