lauantai 7. joulukuuta 2013

Tänään Joulumarkkinoille!

Jatketaan edelleen näiden tonttukuvien esille laittamista. Uusia mielenkiintoisia kuvauskohteita kun tuntuu tänä vuonna löytyvän yllättävänkin paljon ja helpolla. Kunhan vaan kulkee silmät auki, ja kurkistaa sisälle liikkeisiinkin.

Itsenäisyyspäivänä en tonttukuvia ottanut. Vaasassakin oli muuta kuvattavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa. Isänmaallista ohjelmaa oli tarjolla Suomen Vapaudenpatsaalla Vaasan torilla. Siellä esiintyivät yhdessä Pohjan Miehet ja Wasa Songargille -kuorot.

Upeaa mieskuorolaulua kuultiin molemmilla kotimaisilla kielillä. Puheita kuultiin myös, kuten perinteisiin kuuluu, mm. soihtukulkueina paikalle saapuneiden ylioppilaskuntien puheenjohtajilta.

Vahva isänmaallisuus oli arvokkaalla tavalla läsnä niin esiintyjissä kuin yleisössäkin. Tilaisuuden lopuksi torilla laulettiin Maammelaulu 96-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Kuva: AN. Laulukuorot Suomen Vapaudenpatsaalla 6.12.2013.

Patsaan juurella kuultiin mieskuorolaulua, jota esittävät Stefan Wikmanin johdolla Wasa Sångargille ja Mieskuoro Pohjan Miehet. Mieskuorot laulavat seuraavat laulut: Vaasan marssi, Suomalainen rukous, Suomen Laulu, Oi kallis Suomenmaa ja Finlandia. Tilaisuudessa pidettiin myös puheita: Wasa Sångargilletin puheenjohtaja Magnus Stenström, Daniel Lahti, Vaasan Yliopiston Ylioppilaskunta ja Alexandra Vikberg, Studentföreningen vid Svenska Handelshögskolan i Vasa.


”Kalenterikuva” eli tämän päivän tonttukuva! Voit niin halutessasi tallentaa tämänkin kuvan koneellesi, ja lähettää sen vaikka joulutervehdyksenä ystävillesi.

Kuva: AN. Tämä aivan hurmaava joulupukki löytyy Vöyrinkaupungilta, eräästä hoito- ja hyvinvointipalveluja tarjoavien yrittäjien eteisaulasta. Pukin villapaita on todella upea! Tällaiset yksilölliset, huolella valmistetut pukit ja tontut ovat minusta parhaita. Niiden esille laittamiseen on todella nähty vaivaa, -niissä on sydän mukana!

Tänään lauantaina 7.12. lähden torille Vaasan Joulumarkkinoille!

Vaasan Liikekeskusta ry:n ohjelmaa on kävelykadulla klo 14 – 17.
Vaasan torikauppiailla on myyntiä ja tapahtumia jo aamusta alkaen.

Ilotulitus on klo 17.00.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...