torstai 5. joulukuuta 2013

Sisäkuvia Vaasasta

Rita Lukkarinen on tehnyt taas uuden valokuvakirjan. Hän kuvasi lähes 40 kohdetta Vaasasta, aiheina ovat SISÄTILAT.

Tekstit kirjaan on kirjoittanut vt. museojohtaja Katarina Andersson. Kohteet ovat historiallisesti ja arkkitehtonisesti hyvin mielenkiintoisia. Vaasan hovioikeus on yksi kohde. Se onkin yksi niistä paikoista, joihin monet vaasalaiset haluaisivat tutustua, päästä mukaan järjestettäville tutustumiskäynneille. Kierroksia on vaan kovin harvoin. Nyt jotain pääsee näkemään tämän kirjan kuvitusta tutkimalla.

Muita kohteita ovat mm. keväällä tulipalossa tuhoutunut Club 25, Myntin talo, Sotilaskoti, Vaahteranmäen päiväkoti, Hietalahden villa jne.

Näitä kuvia voi käydä ihastelemassa myös Pohjanmaan museon kahvilassa. Kirjan voi myös ostaa sieltä 17,50 € hintaan. Kirja olisi toki voinut olla paksumpikin, ja samlla kalliimpi. Näin olisi saatu mukaan enenmmän mielenkiintoisia kuvia näistä tärkeistä kohteista.

Rita Lukkarisen kirja Askel askeleelta - sisäkuvia on kaksikielinen. Erinomainen joululahjaidea!
Kuvat: AN. Näistä seinillä olevista valokuvista amatöörimäisesti ottamissani valokuvista ei valitettavasti näy Rita Lukkarisen kuvien erinomainen laatu ja taiteellinen taso. Suosittelen, että käyt itse paikan päällä Pohjanmaan museon kahviossa Ritan valokuvat katsomassa.

Aimo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...