torstai 31. tammikuuta 2013

Onnittelut Parkkarin kaupunkiblogille!Kaupunkiblogi vaasalaisia.info viettää helmikuun 1. päivänä synttäreitä!
Takana on 8 -vuotta kansalaisjournalismia, demokratian palveluksessa!

PARHAAT ONNITTELUT omasta puolestani ja koko asukasyhdistyksemme puolesta Sinulle Tapio!

Tekemäsi työ on monenkin mittarin mukaan hyvin merkittävää, laadullisesti ja määrällisesti uskoakseni aivan ainutlaatuista koko Suomessa. Työtäsi arvostetaan kaupunkilaisten keskuudessa, sen tiedän, mutta osaammeko sanoa tämän ääneen? Saatikka kiittää tehdystä suuresta työmäärästä, ja siitä intohimosta, jolla ”takerrut” asiaan kuin asiaan, ja annat eri tahoille mahdollisuuksia tuoda julki omia näkökantojaan.

Vaasalaisia.infosta on tullut aito virtuaalisen demokratian kanava. Käyntimäärät, klikkaukset sivustolle ovat vuosien saatossa olleet huimat, aivan ylivertaiset muihin uusiin paikallisiin nettisivuihin ym. verrattuna.

Pidetäänkö vaasalaisia.infoa jo jonkinlaisena itsestään selvyytenä? Kenties. On syytä kuitenkin muistaa, että kaiken takana on kokonaan vapaaehtoinen ja myös palkaton työskentely. Tapio Parkkarin työ kertoo mielestäni hyvin sekä vaasalaisesta osaamisesta, että täkäläisestä asenteesta tehdä hyvin sen minkä on päättänyt tehdä.

Vaasalaisia.info on helposti lähestyttävä, sen rakenne ja sisällöt ovat helposti luettavia, toimivia. Se on melkoinen tietopankki, siellä on mahdollista lukea mielipiteitä, joita ei muualta löydy, ja sinne saa myös omat ajatuksensa esille niin halutessaan.

On syytä toivoa ja toivottaa mitä parhainta menestystä sivustolle ja sen ylläpidolle jatkossakin. Vaasalaisia.info on erinomainen ”isoveli” meidän muiden bloggareiden ym. nettimaailmaan uskaltautuneiden ottaa mallia, ja yrittää pysyä jotenkuten perässä!

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.

Linkki sivustolle vaasalaisia.info

2 kommenttia:

  1. Kiitos Aimo lämpimistä sanoistasi.
    Tapio Parkkari

    VastaaPoista
  2. Tärkeä keskustelufoorumi ja muutenkin erittäin mielenkiintoinen sivusto.
    Onnea ja menestystä!

    VastaaPoista

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...