keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Mainoksia?


Asukasyhdistyksellämme on netissä viralliset sivut  http://vkaicv.nettisivu.org/ (Kotisivuni.org)
Tämän sivuston ylläpito on kokonaan ilmainen, mutta se edellyttää kuitenkin mainonnan sallimista. Vaihtoehtona olisi ottaa käyttöön uusi, pienellä kuukausimaksulla toimiva sivusto.

Myös tälle allekirjoittaneen ylläpitämälle blogisivustolle (Vaasa ennen ja nyt) on mahdollista sallia / ottaa käyttöön pienimuotoiset mainokset. Tämän sivun päivittäiset ”klikkaukset” eli käynnit sivustolla ovat ainakin toisinaan jo sillä tasolla, että meillä olisi mahdollisuus saada jo mainostulojakin, jos niin haluaisimme.

Keskustelemme tästä asiasta seuraavassa hallituksemme kokouksessa 9.1.

Mitä mieltä Te olette? Arvoisat tätä sivua lukevat vaasalaiset ym. asukasyhdistystoiminnasta kiinnostuneet, onko Sinun mielestäsi myös tämän Vaasa ennen ja nyt -sivuston syytä siirtyä nykyaikaan, ja sallia mainosten näkyminen jossain sivuston ylä- tai alalaidassa?

Kommentoikaa mielellään asiaa tämän jutun perään!

Muistutan myös, että yhdistyksemme on mukana Facebookissa! Eli tykkää, nosta peukku pystyyn, jos näet siihen aihetta!

VKA ry:llä on nyt myös Facebook-ryhmä. Voit liittyä siihen jos sinulla on oma FB-sivu. Ryhmässä voi viritellä keskustelua ja esittää kysymyksiä. Tätä kautta pyrimme saamaan myös uusia jäseniä.

FB-ryhmä TÄÄLLÄ  Liity heti! Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...