lauantai 26. tammikuuta 2013

Liittyminen VKA ry:n jäseneksiSinua tarvitaan mukaan!

Sinun mielipiteillesi ja omalle kiinnostuksellesi toimia asuinalueesi parhaaksi löytyy varmasti käyttöä oman asuinalueesi asukasyhdistyksessä. Mukaan pääsee ja mahtuu jokainen, ihan omana itsenään ilman mitään suurempaa kokemusta tai erityistaitoja. Perinteistä vapaaehtoistyötä tekevissä yhdistyksissä kiitetään tänä päivänä nöyrästi jokaisesta uudesta mukaan tulevasta jäsenestä, sillä hyvin monissa yhdistyksissä merkittävän ja arvokkaan työn tehnyt konkarisukupolvi on väistymässä, ja tilalle toivotaan uutta väkeä tuomaan toimintamuotoihin uudenlaista otetta ja samalla myös turvaamaan jatkuvuutta.

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa rf tavoittelee tämä vuonna merkittävää jäsenmäärän kasvua. Hallituksemme jäsenten kesken on käynnistetty leikkimielinen jäsenhankintakilpailu, ts. parhaalle, eniten uusia jäseniä vuoden 2013 loppuun mennessä hankkineelle on luvassa palkinto.

Liity Sinäkin asukasyhdistykseemme! Se on helppoa, ilmoita vain halukkuutesi tulla mukaan, ja toimita jokin yhteystieto (osoite/ s-postiosoite / puh)jollekin hallituksemme jäsenelle (katso nimet tämän blogin 9.1.2013 kirjoituksesta) ja suorita huippuedullinen jäsenmaksu 7 euroa /vuodelta 2013 tilille Ålandsbanken FI93 6601 0001 0837 16.

Mitä jäsenmaksun vastineeksi saa? Mm. tätä on ollut tarjolla viime vuosina: pullakahvit kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskokouksen yhteydessä, muutamia yleisötilaisuuksia, kävely - ja bussiretkiä, mukavaa tekemistä yhdessä, siivous- ja kioskin kunnostustalkoita, kannanottojen ja lehtikirjoitusten tekemistä asukkaiden kokemista ongelmista, kuten lisääntyneen liikenteen aiheuttamista haitoista, jne.

7 euron jäsenmaksu on pieni summa, yhdistyksemme on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Jäsenmaksu peritään lähinnä siksi, että sen maksaminen on osoitus halusta kuulua yhdistykseen.

Tämän vuoden toimintasuunnitelmamme on luettavissa virallisilta nettisivuiltamme http://vkaicv.nettisivu.org/

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan!

Aimo Nyberg, puheenjohtaja 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...