tiistai 8. tammikuuta 2013

Pois elokuvasta

EpeliMediaGroup on vaasalainen videoporukka, jonka viimeisin elokuva "Eräänä Kesäisenä Päivänä" löytyy YouTuben kautta TÄÄLTÄ
tai sitten FB:stä TÄÄLTÄ

Tekijät ovat minulle tuttuja, lähes kaikki entisiä oppilaitani Vöyrinkaupungin koulusta. Nykyisin he ovat Vaasan lyseon lukion opiskelijoita. Porukka on tehnyt upeita videoita jo monen vuoden ajan! Eikä tahti näytä yhtään hiipuvan, päinvastoin!

Videossa seikkaillaan Vaasassa, - tai niin no, ehkä on oikeammin sanoa - elokuvan sisällä… Samppa ja Ville tajuavat joutuneensa elokuvaan, ja yrittävät päästä siitä pois. He etsivät käsiinsä kirjailija Jörgen Bratwurstin, joka on kirjoittanut kirjan: "Näin selviydyt pois elokuvasta". Ehkä hän osaa auttaa heitä.

Päärooleissa Samuli Pietikäinen, Ville Keskikuru, Eero Laurila sekä Jussi-voittaja Jorma Tommila! (mm. "Rare Exports", "Harjunpää ja pahan pappi", "Rölli ja metsänhenki")

Käsikirjoitus, ohjaus, kuvaus, editointi, ja videon julkaisu ovat olleet varmoissa käsissä, Eemu Laurila ja Pyry Keto ovat sellainen työpari, että heistä varmasti tullaan vielä kuulemaan lisää! Onnittelut kaikille tekijöille!

 

Kuva: AN. Viime kesän kukkia Vaasan Kauppatorin laidalta. Kuva ei liity mitenkään yllä olevaan elokuvaan ”Eräänä Kesäisenä Päivänä”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...