torstai 10. tammikuuta 2013

Vartiomies poistuiKuva: AN 15.2.2010. Edvin Hevonkosken ITE-taideteos.

Tätä teosta ei enää ole entisellä ”vartiopaikallaan”. Vaasan kasarmialueella, entisen varuskuntasairaalan tiloissa neljäntoista vuoden ajan toiminut Kenraali Wasa Hostel lopetti toimintansa 1.12.2012. Irtaimistoa myytiin huutokaupalla, ja niihin aikoihin häipyi maisemista myös tämä yksityisessä omistuksessa ollut Vartiomies-teos.

Kulttuurikasarmihanke
Vaasan kaupungin kulttuurikeskus on kulttuurijohtaja Sanna Bondaksen johdolla aloittanut Kulttuurikasarmihankkeen, jossa tarkoituksena on alueen kulttuurillinen kehittäminen, sisällöllisten toimintamallien luominen ja Kasarmilla toimivien eri tahojen yhteistyön tiivistäminen.

Hankkeessa työskentelee 14 kk:n ajan projektikoordinaattori Milla Virta ja hanketta tukee Pohjanmaanliitto EAKR-rahoituksella. Hankkeelle nimetään ohjausryhmä tammikuun aikana, ja sen tehtävänä on seurata, ohjata ja valvoa projektin toimintaa ja rahoituksen käyttöä.

Asukasyhdistykseltämme on myös kysytty kiinnostusta nimetä jäsen tähän hankkeeseen. Eilisessä kokouksemme yhdistyksemme hallitus nimesi uuden sihteerimme Lars-Eric Häggmanin osallistumaan tähän työhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...