lauantai 17. elokuuta 2019

Vaskiluodon osayleiskaavan luonnos nähtävillä

Lainaus Vaasan kaupungin sivulta, jossa linkki kaavoituksen sivuille
https://www.vaasa.fi/kuulutukset/vaskiluodon-osayleiskaavan-luonnos-nahtavilla

Kuulutusaika 1.7-30.8.2019 

Luonnos nähtävänä: Vaskiluodon osayleiskaava 2040 
Osayleiskaava koskee Vaskiluodon aluetta. Osayleiskaavaluonnos on nähtävillä. 
Luonnoksesta voi esittää mielipiteitä kaavoitukselle 1.7.–30.8.2019. 

Tiedotustilaisuus yleisölle järjestetään maanantaina 19.8.2019 klo 18–20 pääkirjaston Draama-salissa (osoite Kirjastonkatu 13). Tervetuloa! Kuva: AN, 8.7.2019. Vaskiluodon silta yhdistää Vaasan kantakaupungin ja Vaskiluodon nykyisen saaren, joka aikojen saatossa on muodostunut useammasta (neljästä) pikkusaaresta (maankohoamisilmiö).

Vaskiluodon virkistysalueet, veneilyyn ym. vapaa-ajan viettoon liittyvät harrastuspaikat, ovat monelle vaasalaiselle erittäin tärkeitä. Toivotaan, että Vaskuodon asukkaita, ja myös meitä kanta-kaupungissa asuvia, tulee sankoin joukoin Vaasan kaupungin kaavoituksen järjestämään yleisötilaisuuteen 19.8. 2019 klo 18.00 kirjaston Draamasaliin.

Kuulluksi tuleminen on tavallisten kansalaisten oikeus. Päättäjien velvollisuus on ottaa asioista selvää, ja löytää myös lopulta kaavoitusprosessin edetessä sellaiset ratkaisut, jotka ovat parhaita tapoja edetä, eli ottaa tulevaisuuden haasteet vastaan niin, että mahdollisimman moni kaupunkilainen voisi olla tyytyväinen. Toivon mukaan ilman jälkipulinoita.

Kuva ja teksti: Aimo Nyberg, VKA ry:n vpj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...