torstai 29. elokuuta 2019

Miten Vaasassa liikutaan vuonna 2035?

Lainaus kaupungin sivulta

Miten Vaasassa liikutaan vuonna 2035? – vastaa kyselyyn, vaikuta ja voita


Kuvalainaus  Vaasan kaupungin sivulta


Vaasan kaupunki on käynnistänyt kestävän liikkumisen ohjelman, joka antaa suuntaviivat ja helpottaa liikkumiseen liittyvien arjen valintojen tekemistä Vaasassa. Kuntalaiset voivat nyt vaikuttaa ohjelman toteutukseen vastaamalla kyselyyn verkossa tai pääkirjastossa (os. Kirjastonkatu 13).

Ohjelma vastaa kysymykseen, miten Vaasassa liikutaan, kun kaupunki on hiilineutraali vuonna 2035. Kysely on avoinna kaikille kuntalaisille, vastausaikaa on 1.9. saakka.

Kyselyyn pääset tästä

https://www.vaasa.fi/uutinen/miten-vaasassa-liikutaan-vuonna-2035-vastaa-kyselyyn-vaikuta-ja-voita


Lainaus päättyy

Omat vastaukseni on nyt annettu. Jään odottamaan, jos vaikka voittaisin 100 € lahjakortin pyörähuoltolikkeeseen.

Toki asia on niin, että pyörän, ja vaimon pyörän, ja aikoinaan lasteni pyörät olen aina osannut, halunnut huoltaa itse. Autokin minulla on. Sen huoltaminen ei minulta onnistu. Ymmärrän kyllä, että nämä kulut lankeavat luonnollisesti minulle itselleni maksettavaksi. 

Mukavaa ja turvallista liikkumista kaikille vaasalaisille, tasapuolisesti, niin jalankulkijoille, pyöräilijöille, joukkoliikennetä käyttäville kuin myös autoilijoille!

Aimo NybergEi kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...