lauantai 22. syyskuuta 2018

Siirretään, ei siirretä…

Kun tässä on luettu viime päivinä lehtikirjoituksia Hietalahden pesäpallostadionin siirrosta, tai paikalleen jättämisestä, on minun mieleeni palannut tämä Jaakko Vainionpään piirros. Myös tästä on mielestäni nyt syytä puhua.


Kuva: Jaakko Vainionpään piirros vuodelta 1998


En ole omaa mielipidettäni ko. pesäpallosatadionin siirto asiaan ääneen sanonut, tai tähän blogiinkaan kirjoittanut. Asukasyhdistyksemme, Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry, ottanee asiaan kantaa, uudemman kerran, kun 10.10 mennessä on mahdollista antaa lausunto koskien

Vaasan keskustan osayleiskaava uudelleen nähtävillä

Kuulutusaika 10.9.-10.10.2018

Osayleiskaava koskee Vaasan keskusta-aluetta. Mahdolliset muistutukset asiasta toimitetaan kaavoitukseen 10.9.–10.10.2018. (maankäyttö- ja rakennuslaki 65 §, maankäyttö- ja rakennusasetus 19§)

Tutustu lisää kaupungin sivuilla

https://www.vaasa.fi/kuulutukset/keskustan-osayleiskaava-uudelleen-nahtavilla


Poliittisten päättäjien ja mielipiteitään, edotuksiaan lehtien palstoilla esittävien kansalaisten kannattaa katsoa KARTTOJA, KARTTAMERKINTÖJÄ, SELVITYKSIÄ, AIKAISEMMIN ESIIN TUOTUJA NÄKÖKANTOJA jne. tuosta yllä olevasta linkistä, eli kaupungin kaavoituksen sivuilta.

Perehtymiseen menee aikaa, se on selvää. Mutta se kannattaa. On erinomaisen hieno asia, että tietoa on saatavilla.

Huolestuttavaa on se, kun päättäjätkin nyt väittävät, etteivät ole olleet perillä kokonaisuudesta, kun pesäpallostadion asiaa on ollut käsittelyssä.

Teksti: Aimo Nyberg, VKA ry:n pj. vuodesta 2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...