lauantai 8. syyskuuta 2018

Konstrundan 2018 ja taidehuutokauppaa

Kävin tänään lauantaina Maire Ruotsalaisen ateljeessa. Taiteilijoiden työhuoneille kun ei ihan milloin vaan pääse käymään. Mairen ateljeessa on ovet auki myös huomenna sunnuntaina.


https://www.konstrundan.fi/fi/alku/

Mairen lisäksi työtilojaan pitävät auki muutama muukin vaasalainen taiteilija.Kuvat. AN, 8.9.2018. Kuvat ovat ateljeen eteisestä. Ovi on auki kutsuvasti itse ateljeetilaan.
Ateljee sijaitsee Rantalinnassa Rantadadulla, ylimmärrässä kerroksessa. Valoisa, täydellinen työtila tuotteliaalle taiteilijalle.

Ateljeesta en ottanut kuvia, - käy siis itse paikanpäällä ihailemassa paikkaa ja Mairen akvarelleja!

Tutustu myös netissä

http://www.maireruotsalainen.fi/


Kuva: AN. 8.9.2018. Ateljeen ikkunasta avautuu upea näkymä Sundominlahdelle. Rannassa ovat käynnistynyt rakennustyöt, ensi kesänä valmistuu rantaan Kalastuksentalo.

Sisäsatamassa tauluhuutokauppa


Kuva: AN, 8.9. 2018. Vaasan Sisäsatama puolen päivän aikaan.

Tänään lauantaina 8.9.2018 oli Vaasan Sisäsatamassa Silakka- ja siikamarkkinat. Ohjelmaan kuului myös tauluhuutokauppa, jonka järjestäjänä toimi Pohjanmaan Syöpäyhdistys. Tuotto meni Vaasan keskussairaalan PET-kuvauslaitteiston hankintaan.

Yleisöä oli, ennätysmäärin, uudistuneessa Vaasan Sisäsatamassa. Hieno kokonaisuus, jonne taidehuutokauppakin sopi erinomaisesti.

Korkeimmat hinnat tauluhuutokaupassa taisi saada kaksi Maire Ruotsalaisen maalausta.

Silakka- ja siikamarkkinat järjestettiin nyt 29. kerran Vaasan sisäsatamassa.
Tapahtuman järjestäjä: LC Vaasa Meri

Kotisivu:

https://www.lions.fi/lcvaasameri/etusivu/Kuva: AN. 8.9.2018. Meklarina toiminut Kalervo Piira, kädessään Raimo Huddin taulu.

Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...