perjantai 3. tammikuuta 2014

Liity Sinäkin asukasyhdistykseen

Liity Sinäkin asukasyhdistykseemme!

Se on helppoa, ilmoita vain halukkuutesi tulla mukaan, ja toimita jokin yhteystieto (osoite/ s-postiosoite / puhelinnumero) jollekin hallituksemme jäsenelle (nimet näet tämän blogin kirjoituksesta vuoden 2013 marraskuun 28. päivän kohdalta). Tai ota yhteyttä pj:n s-postiin aimonyberg(at)gmail.com

Jäsenmaksu on 8 euroa vuodelta 2014. Tilille Ålandsbanken FI93 6601 0001 0837 16.

Miksi liittyisin mukaan? Sinun mielipiteillesi ja omalle kiinnostuksellesi toimia asuinalueesi parhaaksi löytyy varmasti käyttöä oman asuinalueesi asukasyhdistyksessä. Mukaan pääsee ja mahtuu jokainen, ihan omana itsenään, ja ilman mitään suurempaa kokemusta tai erityistaitoja.

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n toimialue käsittää kantakaupungin, Klemettilän, Vöyrinkaupungin, Vaskiluodon ja sekä niissä asuvien lähivirkistysalueet. Yhdistys on kaksikielinen, pöytäkirjakieli on suomi tai ruotsi.

Perinteistä vapaaehtoistyötä tekevissä yhdistyksissä ollaan tänä päivänä nöyrästi kiitollisia jokaisesta uudesta mukaan tulevasta jäsenestä, sillä hyvin monissa yhdistyksissä menneinä vuosina ja vuosikymmeninä merkittävän ja arvokkaan työn tehneet konkarit ovat siirtymässä sivusta seuraajien rooliin. Tilalle toivotaan uutta väkeä tuomaan toimintamuotoihin uudenlaista otetta, ja samalla myös turvaamaan yhdistysten ja seurojen jatkuvuus. Sinua siis aidosti tarvitaan!

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf tavoittelee tämä vuonna merkittävää jäsenmäärän kasvua yhdistyksemme juhlavuoden kunniaksi. Pieniä tapahtumia tai tempauksia on koko vuoden ajan, merkkipäivä, eli 20 -vuotta tulee täyteen vuoden päätteeksi 21.joulukuuta.

Mitä jäsenmaksun vastineeksi saa?
Mm. tällaista on ollut tarjolla viime vuosina: pullakahvit kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskokouksen yhteydessä, muutamia yleisötilaisuuksia, kävely - ja bussiretkiä, mukavaa tekemistä yhdessä, siivous- ja kunnostustalkoita, kannanottojen ja lehtikirjoitusten tekemistä asukkaiden kokemista ongelmista, kuten lisääntyneen liikenteen aiheuttamista haitoista, pysäköinnistä, lausuntoja kaavoitusasioista, ja pienemmistäkin asioita, jne.

8 euron jäsenmaksu on pieni summa, sillä yhdistyksemme on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Jäsenmaksu peritään lähinnä siksi, että sen maksaminen on osoitus halusta kuulua yhdistykseen.

Kysy lisää: VKA ry:n pj. aimonyberg(at)gmail.com / 050 3308540

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry
Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf


Tämän Aimo Nybergin ylläpitämän asukasyhdistyksen epävirallisen blogin (vaasaennenjanyt.blogspot.fi) lisäksi asukasyhdistyksemme tarvitsee uuden VIRALLISEN nettisivun. Tällainen pyritään ottamaan käyttöön mahdollisimman pian. Edellinen virallinen ilmainen sivustomme kun on lakannut toimimasta, sitä ei voi enää päivittää.

Tästä syystä seuraavan kokouksemme esityslista poikkeuksellisesti tiedoksi tätä kautta. 

HALLITUKSEN KOKOUS – STYRELSEMÖTE

Torstaina 9.1.2014 klo 17.00. Kävelykioski, Raastuvankatu 32
Torsdag 9.1. 2014 kl. 17.00. Kävelykioski, Rådhusgatan 32

Paikan esittely ja kahvit klo 16.30, vi börjar med kaffe kl. 16.30.

Esityslista – Föredragninglista
1. Kokouksen avaus Öppnande av mötet

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Konstateras om mötet är lagenligt sammankallat och beslutfört

3. Hyväksytään kokouksen esityslista Godkännande av föredragningslistan

4. Edellisten kokousten pöytäkirjat Protokollen från föregående styrelsemöte

5. Hallituksen työnjako, yhteystiedot. Kiitokset hallituksesta eroaville Eija Piispalalle ja Lars-Eric Häggmanille. Styrelsens arbete, arbetsfördelning, kontaktuppgifter. Avtackandet av styrelsemedlemmarna Eija Piispala och Lars-Eric Häggman.

6. Toimintakertomus 2013, toimintasuunnitelman täydennykset, ja anomus kaupungille Versamhetsberättelsen 2013, tillägg till verksamhetsplanen, ansökan till staden

7. Nettisivusto, facebook-sivusto, esite v. 2014, Nätsidor, facebook, broschyr år 2014

8. Ajankohtaista Aktuellt
 - yhdistyksen juhlavuosi 2014 Föreningens festår 2014
 - yleiskaavan tilanne, keskustan osayleiskaava, aikatauluja Planer, strategier, tidtabeller
 - saatua palautetta, uusia jäseniä Respons mm. nya medlemmar…

 9. Mahd. valitukset, kannanotot Ev. klagomålen och ställningstaganden
 - kannanotto keskustan autoistumisesta ja parkkihalleista / asukaspysäköinnistä
 - kannanotto Niemeläntien varren harvennushakkuista

10. Muut asiat Övriga ärenden

11. Ilmoitus asiat Anmälningsärenden

12. Seuraava kokous ja kokouksen päättäminen Nästa möte och avslutande av mötet

 Terveisin Aimo ja Lars-Eric


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...