perjantai 10. tammikuuta 2014

Kirja ja kukka kiitokseksi


Kuvat: B-H.E. Teksti, kuvanmuokkaus ja rajaukset AN.
Kuvissa Asko, Eija ja Aimo.

Eija kukitettiin kiitokseksi ansiokkaasta työstä asukasyhdistyksemme pitkäaikaisena sihteerinä ja sen jälkeen vielä työskentelystä viime vuoden loppuun asti hallituksemme jäsenenä. Erityisosaamisena Eijalla on ollut puistot, kasvit ja luontoasiat kaiken kaikkiaan. Eijan tekemä valtavan hieno työ velvoittaa meitä jatkamaan samaan suuntaan. Työ luontoarvojen puolesta kun näyttää olevan ajankohtaista taas tänään, ja varmaankin jossain määrin aina.

Kiitoksena Eijalle annettiin perinteitämme noudattaen ruusu, ja pienimuotoinen lahja, joka oli tällä kertaa ajankohtainen Vaasa kirja: Rolf Holm, Vasa i akvarell, Vaasa akvarelleina. Onneksi hankin kirjalahjan jo ennen joulua. Tämä hieno kirja on nimittäin nyt myyty loppuun, eikä sitä saa lisää edes taiteilijalta itseltään! 

Torstain kokouksestamme, joka pidettiin Seniorikuntosali Kävelykioskilla Raastuvankatu 32, kerron lyhyesti lisää viikonloppuna. Hallituksemme 2014 järjestäytyi, jakoi vastuualueita ja tehtäviä, antoi yhden kannanoton, ja käsitteli viime vuoden toimintakertomuksen, sekä konkretisoi alkaneen 20-vuotis juhlavuoden toimintaa.

Palataan asiaan.

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj. 2014


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...