maanantai 6. tammikuuta 2014

Parhaat blogit

Mikä näistä on Suomen paras blogi?

Helsingin Sanomat valitsi vuoden 2013 parhaaksi suomalaiseksi blogiksi Jukka Kemppisen ylläpitämän, kaikenlaisia asioita käsittelevän blogin. Ei ollenkaan huono valinta!


Millainen on Sinun mielestäsi hyvä blogi?

Onko Sinulla omaa blogia, kirjoitatko asioista, joita voisit linkittää tänne Vaasa ennen ja nyt blogiin?

Ota yhteyttä, kerro ideoistasi, ja tehdään yhteistyötä! Muistutan myös siitä, että tämä allekirjoittaneen ylläpitämä asukasyhdistyksemme blogi on avoin foorumi kaikille, kenen tahansa asiallisille kirjoituksille, kuville, videoille. Puolesta ja vastaan jutuille, ideoiden esiintuomiselle, dokumentaarisille tai taiteellisille jutuille, - ja totta kai sillä kielellä kun haluat.

Some, sosiaalinen media, menee koko ajan eteenpäin. Uutisten, kuvien leviäminen on nykyään saavuttamassa tason, jossa perinteiset kanavat alkavat jäädä jälkijunaan. Kaikenlaiset laitteet ja maailma sen mukana muuttuu näin vanhemman miehen näkökulmasta turhankin nopeasti. Mutta minkäs sille voit.

Vuonna 2013 tässä blogissa oli 175 kirjoitusta. Helmikuun lopussa täyteen tulee kolme vuotta. Jutuilla ei ole ollut kovin selvää yhtenäistä linjaa, mutta olen koittanut löytää sellaisia kiinnostavia aiheita, jotka ajankohtaisuudellaan tiedottaisivat jostain sellaisesta, mitä asukasyhdistyksessämme pohditaan tai hoidellaan eteenpäin.

Jotkut kirjoitukset ovat olleet aika omakohtaisiakin, - eihän näitä aiheita muuten riitä. Tällä tavalla ei myöskään pääse syntymään liian pitkiä taukoja juttujen välille, ja mahdollisten lukijoiden mielenkiinto säilyy paremmin.

Samantapainen kuvio jatkunee tämänkin vuoden. Asukasyhdistyksemme puheenjohtajana toivon kuitenkin sitä, että saamme avatuksi piakkoin myös yhdistyksemme viralliset nettisivut, vanhat ilmaiset sivumme kun lakkasivat toimimasta viime vuoden loppupuolella.

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...