maanantai 8. lokakuuta 2012

Vasklotskog, Vaskiluodon metsä

Kuvat: AN

Vasabladet (6.10.2012) ”Vasklotskog engagerar i val”. En stor del av kommunalvalskandidaterna vill värnä om populärt grönområde i Vasa. Det vill även väljarna.

Ida Erikson Vasa.
Majoriten av de Vasakandidater som har svarat på Vbl:s valtest är positivt inställda till att bevara Vasklotskogen som frilufts- och rekreationsområde. Även väljarna tycker att området ska få vara i fred och att det inte ska byggas bostäder där.

Källa: vasabladet.fi/valtest/

WEBBEN: Gör kandidattestet http://www.vasabladet.fi


Pohjalainen on julkaissut useita mielipidekirjoituksia, joissa on puolustettu Vaskiluodon metsää ja virkistysalueita. Tekstaten palstalla on ollut myös useita samansuuntaisia mielipiteitä, mutta myös vastakkaisia ajatuksia, mm. kerrostalojen rakentamista nykyiselle leirintäalueelle ja Niemeläntielle puoltavia kirjoituksia.

NETTI www.pohjalainen.fi

Löydä ehdokkaasi http://vaalikone.pohjalainen.fi/

Vastaamalla mielipidekysymyksiin vaalikone valikoi sinulle ehdokkaat, joiden mielipiteet vastaavat eniten omiasi ja vaihtoehtoisesti myös ehdokkaat, jotka ajattelevat asioista aivan eri tavalla kuin sinä.

Vaskiluodon alueesta yhdistyksemme viimeisin virallinen mielipide on luettavissa 1.10.2012 jättämästämme Vaasan satamaa koskevasta muistutuksesta. Muistutus on osoitettu Vaasan kaupungin hallitukselle / kaavoitukselle. Teksti on luettavissa kokonaisuudessaan tältä blogin sivulta, lokakuun 1. päivän kohdalta.

Mitä mieltä Sinä olet? Voit mielellään kommentoida tätä kirjoitusta - tai jopa lähettää julkaistavaksi oman juttusi! Yhteydenotot: aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...