torstai 4. lokakuuta 2012

Näin sitä pitää!

Taas saatiin vahvistusta sille, että Vaasan kaupunki, erityisesti sen keskusta-alue, on kaunis ja merkittävä, ehdottomasti kaupunkikuvaltaan maamme komeimpia!

Nyt on todella aihetta antaa tunnustusta Jan Vapaavuorelle - tarkasta havainnoinnista, ja rehellisestä puheesta!Jan Vapaavuori, kansanedustaja, kokoomuksen eduskuntaryhmän pj. oli edellisen hallituksen asuntoministeri, jonka vastuualueeseen kuului mm. kaavoitus.

Jan Vapaavuori: (Pohjalainen 2.10.2012, Pirjo Rautio)

”Vaasa on hieno, historiallinen kaupunki, jossa on selkeä keskusta, jota on myös vaalittu. Suomalaisten kaupunkien joukossa Vaasa näyttää hyvältä.”

”Vapaavuori kannustaa edelleen kehittämään cityä ja puolustamaan sen elinvoimaa. – Moni hieno kaupunki on näivettänyt keskustansa. Ovat menettäneet kilpailutekijän.”

"Vapaavuori ei ole hevin puolustanut pelloille rakennettuja kauppakeskuksia, Vaasa ja Ikea saa hänet kuitenkin sallivaksi.” (Pohjalainen 2.10.2012, Pirjo Rautio)

Kannattaa tutustua myös Jan Vapaavuoren nettisivuun ja blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...