maanantai 8. elokuuta 2011

Hieno reissu, kiitos!Vaasan asukasyhdistysten neuvottelukunnan puheenjohtaja, Purolan asukasyhdistyksen vetäjä, pj. Peter Remahl ansaitsee suuret kiitokset sunnuntaina Kokkolan asuntomessuille tehdystä bussiretkestä. Reissu oli rento ja antoisa. Sääkin suosi, ei satanut, eikä ollut liian kuumakaan. Matkalla oli sopivasti mukavaa yhdessäoloa ja myös omaa aikaa perehtyä messualueeseen, sekä erittäin hienoon oheiskohteeseen, Knapen taloon Kokkolan Neristanissa.

Eiköhän mennä taas ensi vuonna Tampereelle asuntomessuille!

Alueena Kokkolan pyöreään kaavaan tehty asuntomessualue on mielestäni onnistunut ja mielenkiintoinen kokoelma erilaisia ja eri materiaaleista tehtyjä talotyyppejä. Sisustukset eivät asuntomessuilla ole pääasia, kovin yksipuoliseen valkoiseen ja vaaleaan jäävä yleisilme on saanut jonkin verran kritiikkiä, johon voi kyllä yhtyä.

Korjausrakentamisesta erinomainen esimerkki on messujen oheiskohde, joka kannattaa käydä katsomassa kaupungin keskustassa, Neristanissa.Osoite on Isokatu 36Knapen talo kadulta päin on hienossa kunnossaSisällä talossa oli mm. näytillä Jukka Rintalan töitä, muotia, tapettia ym.

Kokkolan asuntomessujen sivuille http://www.asuntomessut.fi/kokkola-2011/messut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...