torstai 11. elokuuta 2011

Leif Färdingin runotSuuri joukko Leif Färdingin runoja rakastavia vaasalaisia kokoontui eilen illalla Gerbyn Storbergetille kuuntelemaan Runonkulkijoita eli Arja Koukkua, Airi Ropponen-Lindroosia, Hertta Maurialaa ja Tytti Hyttilä-Huhtaa, sekä ruotsinkielellä runoja lausuneita Anna ja Göran Ekströmiä. Illan päätteeksi kuulimme Färdingin runoja säveltäneen Tommi Tuomalan upean laulu- ja kitaraesityksen.Kiitokset mahtavasta taide-elämyksestä esiintyjille!
Gerby- Västervikin kotiseutuyhdistys oli illan järjestäjä. Hienoa, että tällainen runoilta saatiin aikaiseksi kaikkien iloksi. Sinne-viikko on mielestäni erinomainen paikka tällaiselle toiminnalle.Syksyllä on tulossa Leif Färdingin runoja ruotsinkielellä. Göran Ekström on runoja aikaisemminkin kääntänyt, nyt hänellä on valmiina käännöksiä ainakin kirjan verran. Voisiko projektia kenties vielä jatkaa? Myös kaksikielinen Leif Färdingin runojen kokoelma olisi erittäin hieno kulttuuriteko. Jään toiveikkaana odottamaan mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...