maanantai 15. elokuuta 2011

Superruokaa sielulle

Vaasan Taiteiden Yö 2011 ja koko Sinne-viikko oli ehdottomasti huima suoritus. Esiintyjät, järjestäjät, ihmiset, me kaikki ansaitsemme mahtavat taputukset.

Monipuolinen ohjelma näkyi ja kuului, innostus ja taiteesta nauttiminen tuli sydämestä asti, ”koko kylä” eli ja sykki aidosti heittäytyen mukaan taiteiden moninaisiin maailmoihin.

Vaasassa ei varmaan ole koskaan ollut kaupungin keskustan alueella näin rennosti ja iloisesti tapahtumista toiseen kulkevaa kansaa. Tapahtumia on kehuttu mm. siksi, että kaikenikäiset löysivät jotain itselleen sopivaa. Totta, jokaiselle jotain, ja annetaan kaikkien kukkien kukkia, tuntuu erinomaiselta konseptilta tälle jo 20 -vuotta täyttäneelle kansanjuhlalle. Hyvä Vaasa, hyvä me!Valokuvagalleria IBIKSESSÄ avattiin juhlanäyttely edellisten vuosien Taiteiden Yö valokuvista. Arja Haapaojan avatessa näyttelyn sali oli tupaten täynnä.Tiet-esitys Gustavsborgin uimarannalla oli melkoinen kokonaisuus, runoa, laulua, musiikkia, tanssia, myös tulitanssia nuotioiden loimutessa ja täydenkuun loistaessa meren yllä.
Mira-talolla ja kymmenissä muissa paikoissa, sisällä ja ulkona, lavoilla ja kadunkulmilla kuultiin uskomaton määrä hienoja esityksiä.
Kuvataidetta pääsi myös itse tekemään Sinne –viikolla monissa paikoissa.
Ateljee Tornissa törmäsi yllättäviin katseisiin. Tiina Lehtimäen Afrikka-aiheiseen ”Serengeti Highway” näyttelyyn voi tutustua vielä 21.8.2011 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...