torstai 20. huhtikuuta 2023

Palaneen tilalle uutta

 

 

Kuva: AN 11.4.2023 Munsmohamn

Tällä hyvällä lintubongauspaikalla (kun jäät vaan taas ehtivät sulaa) on nyt uusi hieno taukotupa ja makkaranpaistopaikka. Aikaisempi, - sekin oli vain muutaman vuoden vanha, paloi maan tasalle viime vuonna. Kyseessä oli mitä ilmeisemmin tuhopoltto.

En tiedä keiden toimesta uusi rakennus on paikalle saatu pystytettyä ja nyt taas siis toimintakunnossa. Tekijät ansaitsevat mahtavat kiitokset! Tällainen toiminta on suuresti kunnioitettavaa, ja osoittaa peräänantamatonta asennetta, vahvaa tahtotilaa pitää ympäristömme toimivana ja kauniina. Tästä antavat kiitokset varmastikin kaikki lintu- ym. luontoharrastajat, maastopyöräilijät, kävelijät, ihan jokainen tällä paikalla silloin tällöin vieraileva.

Samanlaista peräänantamattomuutta osoittaa nyt myös Hitachi Energy. Vaasan muuntajatehtaalla oli suurpalo 29.3. 2023. Tehdasrakennuksesta tuhoutui suuri osa.

VAASA, 19.4. 2023 kirjoittaa

Pia Timberg, Anna-Leena Ekroos

Lainaus

”Hitachi Energy rakentaa Vaasa-tehtaan uudelleen. Yrityksen johto ei osaa vielä sanoa, tuleeko uusi tehdas olemaan osa jo olemassa olevaa, vai kokonaan uusi rakennus.

- Sekä Euroopan että koko muunkin maailman näkökulmasta Vaasa on merkittävä tekijä energiateollisuuden alalla. Siksi haluamme panostaa tänne, Hitachi Energyn toimitusjohtaja Bruno Melles sanoo,”

Lue lehden kirjoituis kokonaan (sivu 6)

https://www.e-pages.dk/vaasanikkuna/557/ 


 

Kirjoituksen koonti ja kuva: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...