perjantai 13. syyskuuta 2019

Mainosvideo yli kolmen vuoden takaa

Nyt eilisten (12.9.2019) Wasa Station uutisten jälkeen on syytä palauttaa mieliin tämän jättiprojektin aikaisempia vaiheita.

Hanke edennee tämän syksyn aikana. Erilaisia mielipiteitä, perusteluja kantoja toivottavasti itse kukin tuo nyt esille.

Aivan varmasti me tavalliset vaasalaiset veronmaksajatkin löydämme hankkeesta sekä plussia että miinuksia. Poliittisilla päättäjillemme on uskoakseni tämän kokonaisuuden kanssa pähkäilemistä monen kokouksen verran.

Asiasta uutisoi päivän Pohjalainen, 13.9.2019:

”Wasa Stationin rakennuslupa myönnetään yhtenä kokonaisuutena. Rakennusluvasta päättää kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunta. Kaupunginhallitus tekee toteuttamispäätöksen kaupungin osalta. Tämä tarkoittaa kaupungin ja YIT:n välisen sopimuksen mukaan siirtymistä kehittämisvaiheesta toteutusvaiheeseen. Ennen kuin tähän päästään, kaupunginvaltuuston on päätettävä 10 000 neliön musiikki- ja kongressikeskuksen rakentamisesta. Siinä vaiheessa palapelin palat alkavat olla kasassa.”


Katso ”vanha” esittelyvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=eTdP43RubB0&feature=youtu.be
 
Video on Esa Siltalopin tuotantoa (2.2.2016), ja se esittelee ja siis mainostaa Lemminkäisen hanketta Wasa Station. (YIT ja Lemminkäinen yhdistyivät 1.2.2018).Kuva: AN. Vaasan entisen linja-autoaseman maisemissa, 28.2.2016. Tähän kortteliin on suunnitteilla korkeaa rakentamista eli Wasa Station hanke.

Kuva ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...