torstai 12. syyskuuta 2019

Todella hyvää palvelua kaupungilta


Kuvalainaus Vaasan kaupungin sivulta


Tämäkin on jotain uskomattoman nykyaikaista (joidenkin mielestä ehkä jo itsestään selvyys), nimittäin tämä digitaalisen aikamme tapa koota yhteen ja jakaa infoa asukkaille / turisteille kotikaupunkimme kulttuuripalveluista!

Todella hienoa, että Vaasassa tähän pystytään! Paperiversio jaetaan jokaiseen talouteen postintuomana, ja saman lehden voi lukea myös netistä!

Lainaus Vaasan kaupungin sivuilta
 
https://www.vaasa.fi/

Uutiset: KultTour tipahtaa postiluukuista keskiviikkona 11.9.!
Kurkista syksyn kulttuuritarjontaan: teattereiden ohjelmistoa, näyttelyitä, konsertteja sekä harrastustoimintaa esiteltynä kaikki samoissa kansissa.

KultTour -lehden digitaalinen versio

https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/kulttour-tipahtaa-postiluukuista-keskiviikkona-11-9/

Lainaus päättyy


Kiitän ja kumarran syvään!

Taide kaiken kaikkiaan on meidän jokaisen elämänlaadulle tuiki tärkeää, mielellään säännöllisesti nautittuna. Yhdessä muiden seurassa ja yksin, silloin kun siihen on kaipuu.

Monet yhdistykset pyrkivät järjestämään jäsenilleen ja ystävilleen teatteri-iltoja ym. mieleenpainuvia elämyksiä, jotkut isommat yhdistykset jopa matkoja kauaskin. Myös oma asukasyhdistyksemme on vuosien varrella varannut penkkirivin tai vähemmän johonkin kiinnostavaan teatteriesitykseen. Olemme käyneet katsomassa sekä Wasa Teaterin että Vaasan kaupunginteatterin esityksiä.

Miten on, kiinnostaako jokin tämän syksyn tarjonnasta Sinua, ja haluaisitko lähteä porukalla sitä katsomaan? Ehdota mitä ja milloin, yhdistyksemme hallituksessa asiaa mietitään seuraavassa kokouksessamme 24.9.

Yhteydenotot Aimo Nyberg,
VKA ry:n varapj. ja tiedottaja
aimonyberg(at)gmail.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...