tiistai 24. syyskuuta 2019

Kim Berg Vaasan satamatiestä"Kim Berg nostaa esiin myös satamatien tärkeyden.

- Wärtsilä rakentaa, tulee uusi laiva, ja jos satamatietä ei saada säällisessä ajassa kuntoon, olemme pulassa, hän sanoo."


Edellä oleva on lainaus päivän Pohjalaisesta (24.9.2019). UUTISET: Yhdystien remontin jatko nyt ministerin pöydällä.

Lehtikirjoituksessa Pohjalainen/ Matti Rinnekangas haastattelee vaasalaista kansanedustajaa, kaupunginvaltuutettu Kim Bergiä ja kuntatekniikan vt. johtaja Pertti Hällilää Vaasan tiehankkeista,
Yhdystien remontin jatkosta ym. suunnitelmista.

...
 
Vaasan satamatie -hanke on odottanut vuoroaan jo kovin pitkään. Toivoa sopii, että Vaasan seudun päättäjät ottavat nyt kunnia-asiakseen, yhdessä toimien, tämän asian eteenpäin viemisen aina maaliin asti.

Vaasan satamatie on valtion tiehanke, se ei voi enää jäädä paikalliseksi pikkupolitikoinniksi, vaan nyt hankkeelle on saatava sykkimään myös liikenneministeri Sanna Marinin ja EU:n komissaariksi pian siirtyvän Jutta Urpilaisen sydämet! (tietenkin myös Jutan tilalle eduskuntaan nousevan Matias Mäkysen).

Haluan toivottaa omasta puolestani Onnea ja Menestystä kaikille tätä Vaasan satamatie -hanketta eteenpäin ajaville toimijoille, niin yksittäisille henkilöille kuin organisaatioillekin!

Aimo Nyberg, varapj.
Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf

Lue myös edellinen blogikirjoitukseni tästä aiheesta

http://vaasaennenjanyt.blogspot.com/2019/07/tarkea-nosto-satamatie.html
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...