perjantai 22. syyskuuta 2017

Vaasan muraalit

Valmista tuli. Eikä mitä tahansa seinään tehtyä töherrystä. Nyt ei kyllä ole mitään valittamista laadusta, eikä aiheestakaan. Ainakaan minun mielestäni. Päinvastoin. Upea on!


Vaasa oli mukana UPEA17 -kaupunkitaidefestivaali tapahtumassa 1.–24.9.2017.

Ricky Lee Gordon toteutti muraalin Vaasan keskustaan. Teos on osa UPEA17-kaupunkitaidefestivaalia, jota järjestää Upeart-yhdistys. Tänä vuonna toteutetaan yli 20 pysyvää muraaliteosta sekä muuta kaupunkitaidetta ja tapahtumia 14 suomalaiskaupunkiin.

Vaasan teoksen toteuttamisessa ovat mukana Vaasan kaupunki, Vaasan kulttuurikeskus, Visit Finland, Tikkurila, Taike, Cramo ja dripit.fi

Lisätietoa Ricky Lee Gordonista:

Nettisivu: http://rickyleegordon.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ricky.l.gordon
Instagram: https://www.instagram.com/rickyleegordon/Tältä tämä sama seinä näytti vielä hetki sitten eli 13.9.2017.

Muutama kuva tältä aamulta (22.9.2017) Kuvia otin siis koko seinästä, jotta taideteoksen ilme tulisi mahdollisimman oikein esille. Muutamalla rajaamillani osakuvilla haluan saada näkyviin myös niitä fiiliksiä, joihin kenties taiteilija on halunnut meitä johdattaa.

Nämä kokonaisuudesta rajatut kuvat tarjoavat mielestäni jännittävän mahdollisuuden nähdä sielunsa silmin kuviteltuja paikkoja, peilata niitä omiin kokemuksiin ja unelmiin.

Nautitaan nyt näistä kaupunkiimme saaduista uusista, Vaasan näkövinkkelistä katsottuna aivan toisenlaisista maisemista.
Kuvat: AN 22.9.2017

Esittelen tässä blogissa, Vaasa ennen ja nyt, lähipäivinä myös vuosi sitten Vaasaan tehdyn muraalin, Paloaseman tornissa olevan teoksen, jonka teki Andrew Hem.

Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...