sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Entiselle raviradalle yleisötilaisuuteen

Rakastu Ravilaaksoon – yleisötilaisuus ja katujuhla

Förälska dig i Travdalen – möte för allmänheten och gatufest

Katso Vaasan kaupungin sivuilta

https://www.vaasa.fi/tiedote/rakastu-ravilaaksoon-yleisotilaisuus-ja-katujuhla-219

Kuulutusaika 31.8.–30.9.2017

Luonnos nähtävänä: Ravilaakso (ak1079)

Asemakaavan ja tonttijaon muutos koskee Vaasan entistä Raviradan aluetta, joka rajautuu Ruutikellarintiehen, Malmönkatuun ja Ravikatuun, osaa korttelista 9-33, joka jää Ravikadun ja Skoonenkadun väliin ja valtatietä 3 Malmönkadun ja Ruutikellarintien välillä.

Suunnittelun tavoite on saada aikaan vanhalle raviradan alueelle asemakaavaratkaisu alueella 2013 tehdyn yleisen arkkitehtikilpailun ja sitä seuranneen yleissuunnitelman pohjalta. Alueen asemakaavoituksen yhteydessä tarkistetaan Rantamaantien ja valtatien 3 välisen urheilualueen asemakaava ja asemakaavoitetaan osa valtatiestä 3. Asemakaavan ja tonttijaon muutosluonnokset ja päivitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävänä kaavoituksessa ja kaavoituksen kotisivuilla. Asemakaavasta voi esittää mielipiteitä kaavoitukselle 31.8.–30.9.2017. (maankäyttö- ja rakennuslaki 62 ja 63 §, maankäyttö- ja rakennusasetus 30§)

Perehdy asiaan

https://www.vaasa.fi/kungorelser/ravilaakson-luonnokset-nahtaville


YLEISÖTILAISUUS, KATUJUHLA – TORSTAINA 21.9. 2017 klo 18 – 20.

Ollaan paikalla, tottakai!

Ravilaakson uudesta asuinalueesta järjestetään yleisötilaisuus, katujuhla, torstaina 21.9 klo 18–20. Illan aikana tutustutaan entisen raviradan kohtaan rakennettavaan Ravilaakson uuteen kaupunginosaan.

Torsdagen 21.9 kl. 18–20 ordnas ett möte för allmänheten, en gatufest, om det nya bostadsområdet Travdalen. Under kvällen får du bekanta dig med den nya stadsdelen Travdalen som ska byggas på f.d. travbaneområdet


Ravilaakson rakentamista vietävä eteenpäin!

Asukasyhdistyksemme, eli Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry on puoltanut hankkeen eteenpäin viemistä.Kuva: AN. 23.12.2016. Raviradan aitaa.

Ravilaakson alueelle järjestettiin muutama vuosi sitten arkkitehtuurikilpailu, sen tuloksena syntyi hyviä suunnitelmia, joita on edelleen kehitelty. Alue on nykypäivän mittakaavassa suuri hanke, ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja järkevän kaupungin laajentamisen.

Hanketta tulee nyt vaan viedä määrätietoisesti eteenpäin.

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...