lauantai 2. syyskuuta 2017

Patsasbongaus ponkaissut vauhtiin!

Elokuussa ”synttäreitään viettäneet” Vaasan patsaat ja muistomerkit, yhteensä 10 kohdetta, voit tsekata kuvina nopeimmin fb-sivulta

https://www.facebook.com/rojektixon/

kohdasta KUVAT, albumista elokuun kohteet.

Samasta paikasta näet myös kaikki (melkein kaikki ainakin) alkuvuoden eli tammi-elokuun kohteet.

Kuvakorteissa on ko. kohteen kuvan lisäksi perusfaktat.

Kännykkä mukaan, ja kuvakorttien kanssa kohteita bongailemaan! Ja jos kuvaat kohteita, voit lisätä niitä sinne fb-sivustolle asianomaisen kohteen kohdalle!

Yli puolet on jo siis kasassa, tehtynä. Hanke etenee kuukausi kerrallaan kohti vuoden loppua. Syyskuussa tavoite on julkaista lähemmäs parikymmentä esittelyä. Jos kuvaat näitä, tulevia kohteita, (katso lista tästä blogista parin päivän takaa, eli 31.8.2017 kohdalta) voit halutessasi lähettää kuvia allekirjoittaneelle s-postilla. Tarvitsen vielä paljon kuvia tulevien juttujen, patsasesittelyjen tekoa varten.

Vuoden viimeisenä kohteena 31.12. esitellään Lars Vilhelm Torohwein muistolaatta. Se on entisellä Kasarmin alueella, nykyään siis päiväkodin pihalla. Ko. muistolaatta saanee siihen mennessä fiksauksen, eli ilkivallan (?) takia kadonnut osa korvataan uudella. Hienoa, että muistomerkeistämme pidetään huolta!

Kuva: AN, 5.1.2017

Kohti Uuden Vuoden Aattoa siis!

Kuva ja teksti: Aimo Nyberg Rojekti X=:n vetäjä, inspiraattori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...