sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kevään tärkein mielipide

Kaupungin kaavoitus ilmoittaa, että VAASAN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVAN LUONNOS tulee nähtäville 17.3. – 19.4.2016.

Osayleiskaava koskee Vaasan keskusta-aluetta, mukaan lukien Onkilahden kaakkoisranta, hautausmaa-alue, Hietasaari, Hietalahden ranta- ja urheilupuisto, Kuparisaari, Etelä- ja Pohjois-Klemettilä sekä Vöyrinkaupunki. Osayleiskaavan päätavoitteisiin kuuluvat mm. keskustan elinvoimaisuuden ja vetovoimaisuuden vahvistaminen, keskustan laajentaminen ja tiivistäminen, Etelä-Klemettilän kehittäminen sekä keskustan liikenteen kehittäminen.

Keskustan osayleiskaavan luonnos (kaavakartta ja kaavaselostus), kaavan selvitysmateriaali sekä päivitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävillä 17.3.-19.4.2016 kaavoituksessa, Kirkkopuistikko 26 II kerros, sekä Vaasan kaupungin kotisivuilla: 
www.vaasa.fi/kaavoitus

Kaavaluonnoksesta sekä siihen kuuluvista asiakirjoista voi esittää mielipiteitä kaavoitukselle 19.4.2016 mennessä osoitteeseen Kaavoitus, PL 2, 65101 VAASA, käyntiosoitteeseen tai suoraan kaavan valmistelijalle sähköpostina: emma.pitkajarvi(at)vaasa.fi.

Vaasassa 9.3.2016
Päivi Korkealaakso
Kaavoitusjohtaja

Asukasyhdistyksemme ottaa kantaa tähän Vaasan keskustan osayleiskaava luonnokseen hallituksemme kokouksessa 12.4.2016.
Kaikenlaiset ajatukset, mielipiteet ovat erittäin tervetulleita kaikilta kaupunkilaisilta!

Keskustan asukasyhdistyksemme voi siis olla, jos niin haluat, mahdollinen kanava saada ajatuksiasi eteenpäin. Toki jokaisella kuntalaisella on kuntalain mukainen oikeus yksityisenä kansalaisenakin lähettää mielipiteitä kaavoitukseen.

Kantakaupungin asukasyhdistyksen hallitukselle tarkoitetut yhteydenotot allekirjoittaneen kautta: Soita 050 3308540, tai laita s-postia aimonyberg(at)gmail.com
Kuvattu ja rajattu esitteestä VAASA OPAS 2015-2016
VISITVAASA.FI / SHOPPINGVAASA.FI

Teksti ja kuva: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...