sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Montako muutosta löydät?


Kuva: Asko Halme

Katsokaapa tätä kuvaa, ja pohtikaa mikä on muuttunut?

Toivon, että joku nyt innostuisi muistelmaan menneitä, -kaipaamaan jotain, tai vaan kertomaan kokemuksistaan Vaasan keskustassa, ennen ja nyt.

Itse en osaa edes tarkalleen sanoa, miltä vuodelta tämä kuva voisi olla?

Olen saanut Askolta muitakin kuvia, - mahdollisesti teemme kuvista jossain vaiheessa jonkinmoisia kuvapareja, - katutasolla kuitenkin pysyen.

Ennen ja nyt kuvaparit ovat kiehtovia aikamatkoja omiin muistoihimme, ja dokumentteja lähiympäristössämme tapahtuvasta kaupunkikuvan jatkuvasta muutoksesta.

Ennen ja nyt kuvaparit 

Onko sinulla sellaisia vanhoja valokuvia, joille olet jo ottanut nykyhetkestä kuvaparin? Tai haluaisitko saada vanhan kuvasi skannatuksi, ja jonkun ottamaan uuden kuvan samasta paikasta?

Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Tämä asukasyhdistyksemme blogi – Vaasa ennen ja nyt, on alun perin perustettu juuri tuomaan esiin vanhoja valokuvia Vaasasta, ja kertomaan kotikaupungissamme tapahtuneista ja tapahtuvista kaupunkikuvan muutoksista.

Iloksemme olemme viime vuosien aikana saanet tänne Vaasaan aika monta muutakin nettisivustoa, fb-sivustoa ym. joilla näitä samoja teemoja tuodaan hienosti esille.

Otan kiitollisena vastaan sekä kuvia että kirjoituksia, ja autan tarvittaessa siinä missä pystyn.

Aimo Nyberg, aimonyberg(at)gmail.com
Kuvisope, ja Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n pj.

Ps. tämä sama kuva on laitettu esille myös fb-sivulle Vaasan kuvia 1900-luvulta.
Jos kuulut ryhmään, seuraa ja osallistu siellä käytävään keskusteluun. Ellet vielä ole ryhmän jäsen, etsi sivu fb:sta, ja pyydä päästä mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...