tiistai 28. helmikuuta 2012

1 v.

Tunnelmakuvia tänään 28.2.2012 iltapäivälläKuvat AN

Tänään ovat liput saloissa! On Kalevalan päivä ja suomalaisen kulttuurin päivä!

Ei ollenkaan hassumpi päivä juhlistaa myös tätä asukasyhdistyksemme blogia!

Tasan vuosi sitten aloitimme tämän vapaamuotoisen, erilaisia Vaasaa käsittelevien juttujen esille laittamisen tähän Vaasa ennen ja nyt – blogiin.

Nimi tälle blogille tuli siitä, että lähdimme mainostamaan asukasyhdistyksemme ja Vasa Arbiksen yhdessä järjestämää vanhojen valokuvien katseluiltaa. Tilaisuus oli menestys, Arbiksella oli sali täynnä väkeä katselemassa ja keskustelemassa Vasabladetin lehtikuvaajan Rafael Olinin 60-luvulla ottamista Vaasa-aiheisista kuvista sekä samoista kohteista nykypäivänä otetuista kuvista (Kai Martonen, Österbottens traditionsarkiv).

Vastaavanlainen tilaisuus järjestetään myös tänä vuonna!
To 29.3.2012 klo 18.00 Vasa arbiksella arkkitehti Asko Halme ja amanuenssi Meta Sahlström (Österbottens traditionsarkiv ) esittelevät valokuvia Vaasan keskustan alueelta noin 50 vuoden ajalta. Tilaisuudessa on mahdollista muistella menneitä, kertoa omista kokemuksistaan, ja kuulla myös muilta monenlaisia ajatuksia kaupunkimme muutoksesta vuosikymmenten saatossa.

Mainontaa tilaisuudesta tulossa lähi aikoina!

Seuraa sinäkin säännöllisesti blogiamme!

Tehdään yhdessä nyt alkavasta toisesta vuodesta mielenkiintoinen ja kiehtova seikkailu niin Vaasaan kaupunkina elää ja asua, kuin myös meidän vaasalaisten omiin ja yhteisiin tuntoihimme olla aktiivisia ja omaan elämäämme vaikuttavia kuntalaisia ja kansalaisia.

Mitä kaikkea tämä vuosi vielä tuokaan mukanaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...