torstai 2. helmikuuta 2012

Paikallishistoriaa


Kertomuksia Vaasasta – Paikallishistorian juuret ja kaaret
Berättelser om Vasa – Lokalhistoriska rötter och cykler

Kirjauutuus piti käydä ostamassa heti, painos kun on vain 400 kpl. Hinta on edullinen, 20 €. Kirjan voi ostaa Vaasan pääkirjaston kansalaisinfosta.

Vt. kehitysjohtaja, projektipäällillö HT Harri Hietikko on toimittanut kirjan, hänen lisäkseen laadukkaiden artikkeleiden takaa löytyvät tutut ja varmat Vaasa asiantuntijat: Historioitsija, FM Olavi Antila, rehtori, FM Sannasirkku Autio, rakennustutkija, arkkitehti Anne-Majaneva-Virkola, dosentti Holger Wester, maakuntamuseotutkija, FM Kaj Höglund ja FT, museotoimenjohtaja emerita Marianne Koskimies-Envall. Kirjan taitosta ja yllättävästä kuvituksesta vastaa Outi Mentula, joka on tullut tunnetuksi sarjakuvataiteilijana. Toimitusassistenttina on toiminut HM Helka Körkkö.

Kirjan artikkeleihin voi tutustua myös maksutta netissä täältä

Kiitoksia tekijöille! Kaksikielisenä teoksena kirja toimii hyvin perinteisenä vaasalaisena tiedonlähteenä. Teos ansaitsisi kenties myös käännöksen ainakin englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...