torstai 2. helmikuuta 2012

Paikallishistoriaa


Kertomuksia Vaasasta – Paikallishistorian juuret ja kaaret
Berättelser om Vasa – Lokalhistoriska rötter och cykler

Kirjauutuus piti käydä ostamassa heti, painos kun on vain 400 kpl. Hinta on edullinen, 20 €. Kirjan voi ostaa Vaasan pääkirjaston kansalaisinfosta.

Vt. kehitysjohtaja, projektipäällillö HT Harri Hietikko on toimittanut kirjan, hänen lisäkseen laadukkaiden artikkeleiden takaa löytyvät tutut ja varmat Vaasa asiantuntijat: Historioitsija, FM Olavi Antila, rehtori, FM Sannasirkku Autio, rakennustutkija, arkkitehti Anne-Majaneva-Virkola, dosentti Holger Wester, maakuntamuseotutkija, FM Kaj Höglund ja FT, museotoimenjohtaja emerita Marianne Koskimies-Envall. Kirjan taitosta ja yllättävästä kuvituksesta vastaa Outi Mentula, joka on tullut tunnetuksi sarjakuvataiteilijana. Toimitusassistenttina on toiminut HM Helka Körkkö.

Kirjan artikkeleihin voi tutustua myös maksutta netissä täältä

Kiitoksia tekijöille! Kaksikielisenä teoksena kirja toimii hyvin perinteisenä vaasalaisena tiedonlähteenä. Teos ansaitsisi kenties myös käännöksen ainakin englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...