lauantai 11. helmikuuta 2012

On se niin VÄÄRIN 2

Tämä on juttusarja kaiken maailman epäoikeudenmukaisuuksista.

Aikaisempi - On se niin väärin - HUUTO löytyy tästä blogista viime vuoden elokuun 16. päivän kohdalta.

Jotta oman ”kotikylän” pienet ja suuret murheet asettuvat niille kuuluviin mittasuhteisiin, on hyvä aina aika ajoin HUUTAA MAAILMANLAAJUISISTA VÄÄRYYKSISTÄ.

Runon lähettäminen Skype-palvelun kautta ystävälleen johtaa seitsemän vuoden vankeustuomioon. (HS, 11.2.2012, Zhu Yufun On aika - runo oli liikaa Kiinan johdolle)

Suomessa ja Vaasassa meillä kaikilla on mielipiteenvapaus, ja muutkin ihmisoikeudet ovat korkeassa arvossa. Myös kaikenlainen taiteellinen vapaus on meillä tällä hetkellä ehkä suvaitsevampaa kuin milloinkaan aikaisemmin. Minusta tämä on hienoa, ja haluan arvostaa tätä erittäin paljon, myös omassa opettajan työssäni lasten ja nuorten kanssa.

Koulukaupunkina Vaasa on erinomainen paikka kasvaa lapsuudesta aikuisuuteen monenlaisen taiteen mahdollisuuksia hyödyntäen. Ja sitä paitsi, juuri taide erilaisine muotoineen on mitä oivallisin keino purkautua, tuoda esille tunteitaan, niin iloja kuin muitakin tuntoja – ja jos tarvetta on, niin myös HUUTAA VÄÄRYYKSIÄ VASTAAN!

Mikä Sinusta maailmanmenossa tai meillä täällä Vaasassa on niin VÄÄRIN? Kirjoita siitä minulle, aimonyberg(at)gmail.com, niin julkaistaan juttusi ja mahdolliset kuvat tässä blogissa. Kaikenlaiset muutkin kirjoitukset, kommentit ja keskustelut ovat myös erittäin tervetulleita.

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa!

Vielä, jos haluat lukea Zhu Yufun On aika – runon, niin löydät sen Hesarista (11.2.2012) sivulta B 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...