lauantai 27. maaliskuuta 2021

EARTH…

 

 

Yksi tunti – kerran vuodessa.

Tapahtumalla on vahva sisältö, mutta tätä yhtä huomiotuntia tärkeämpää ovat kaikki muut tunnit, meidän kaikkien tavallinen arkemme päivästä ja viikosta toiseen.

Jos taas vaan odotamme vuoden verran seuraavaa earthhour hetkeä (siihen on vain 8760 tuntia), emmekä omilla valinnoillamme mitenkään puolusta luontoa emmekä omilla teoillamme hillitse ilmastonmuutosta, ja jos emme puhu ja toimi planeettamme puolesta, niin joudumme kohtaamaan totuuden: saamme sen mitä tilaamme.

Tässä linkki vuosittaisen earthhour tapahtuman suomalaisille sivuille

https://wwf.fi/earthhour/tietoa-tapahtumasta/ 

Earth Houria vietetään tänä vuonna lauantaina 27.3.2021 kello 20.30–21.30.

 

Tämän alla olevan kuvanmuokkauksen tein tunnelmissa, jossa yli vuoden kestänyt koronapandemia on läsnä jokaisessa uutislähetyksessä, jokaisessa tapaamisessa, puhelinsoitoissamme, lähes kaikessa mitä teemme.

Toivoa ei pidä menettää, tästä kyllä selvitään.

Entinen ei palaa, ei sellaisena kuin maailmamme oli vain pari syntymäpäivää sitten. Olemme globaalien muutosten edessä, se on selvää. Yksilöinäkin voimme tehdä oman osuutemme, -olemme joka hetki osa suurempaa kaikkeutta ja jatkuvuutta.   

 


 

Kuvanmuokkaus ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...