keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Ennen ja nyt -kuvapareja kuvaamaan

Tälle viikolle vielä yksi kaupunkikuva, arkkitehtuuri kirjoitus.

Asukasyhdistyksemme VKA ry – ICV rf virallisilta sivuilta löytyy tämä ”hyvä alku” kuvagallerialle, jossa on jälleenkuvauksen menetelmällä kuvattu kotikaupunkiamme ENNEN JA NYT.

http://vkaicv.nettisivu.org/da-och-nu-vasa-vaasa-ennen-nyt/


Onko Sinulla kotialbumissasi tai digikuvien arkistoissa jo valmiina vastaavia kuvapareja?
Tai voisitko Sinä tällaisen jostain vanhasta Vaasaa esittävästä valokuvasta, ja tämän päivän näkymästä tehdä?Kuva: Pohjanmaan museo: Cajaneborg. Rantakatu 15, Arkkitehtitoimisto Backmanson-Thesleff 1892. Laajennus 1911: arkkitehti A W Stenfors. Asuintalo, yleinen sauna. Purettu 1960-luvun lopulla. Kuvan käyttöoikeus on ostettu Pohjanmaan museolta VKA ry:n Vasa Då och nu - ennen, nyt projektia varten.


Kuva: AN. 22.4.2019. Rantakatu 15.


Tämä blogi, Vaasa ennen ja nyt on kaupunkiblogi, joka voisi parhaimmillaan olla isommankin yhteisön jakelukanava niin kuville kuin erilaisille kirjoituksillekin.

Eli rohkenen pyytää apuasi! Blogi on toki jakelukanavana erilainen kuin esim. facebook. Blogeja ei oikein voi kommentoida reaaliajassa, eikä täällä siis keskustelut ns. karkaa välillä ihan muihin teemoihin... (moderaattori, ylläpitäjä toki facebook ryhmilläkin on aina oltava).

Allekirjoittanut on tämän blogin ylläpitäjä. Rohkenen nyt siis esittää Sinulle toiveen saada julkaistavaksi tälle sivustolle Sinun ottamiasi ENNEN JA NYT kuvia!

Aiheet, kohteet täysin Sinun kiinnostuksesi mukaan! Jokin yhteys Vaasaan on kuitenkin oltava.

Kyse ei ole valokuvakilpailusta, eikä kuvien julkaisemisesta myöskään makseta korvausta. Tässä on siis oikeasti vain kyse jakamisen ilosta, itselle ja meille kaikille muille. Tekijäinoikeudet ovat aina kuvaajalla, ja siksi kuvan yhteydessä julkaistaan kuvaajan nimi, ja kuvasta perusfaktat: aika, paikka… Jos kuvia saadaan näin piristämään tämän blogin sisältöä, niitä julkaistaan aina sitä mukaa kun niitä tulee, ja niitä ehditään tälle sivustolle siirtää.

Laita kuviasi, ja mahdollisesti juttujakin tulemaan, kiittäen Aimo Nyberg

Toivon kuvat kohtuullisin suurikokoisina tiedostoina. S-postiin: aimonyberg(at)gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...