keskiviikko 1. tammikuuta 2020

VAASAN KAUPPAHALLI

Ennen vuodenvaihdetta tuli tietoon, että Carita Löfmark lopettaa Vaasan kauppahallissa. Asiasta kirjoitti myös Pohjalainen 31.12.2019. ”Löfmarkin lihakauppa on tänään viimeistä päivää auki Kauppahallissa…” 

Lihatiskin lopettamisen syy on lehtitiedon mukaan henkilökohtainen, eikä liity siihen, etteikö lihalla olisi edelleen menekkiä, tai asiakkaat olisivat tyytymättömiä saamaansa palveluun.

Tätä yllättävää menetystä, toivottavasti vain tilapäistä lihatuotteiden ostopaikan katoamista Kauppahallista, ei näin joulun ja uudenvuoden herkuista nauttimisen jälkeen äkkiseltään edes ymmärrä. Voiko tämä olla totta? Näin se vaan valitettavasti ilmeisesti on.

Löfmarkin lihakauppa lopettaa toimintansa 65 vuoden jälkeen. Tämä on eittämättä suuri menestys meille vaasalaisille, jotka olemme saaneet nauttia erinomaisista lihatiskin tuotteista ja aina ystävällisestä palvelusta vuosikymmeniä.

Carita Löfmarkille ja hänen miehelleen lihakaupan vetovastuu siirtyi vuonna 1982, kun miehen vanhemmat jäivät eläkkeelle. Mies menehtyi muutama vuosi sitten, ja Carita on jatkanut apulaisineen vuoden 2019 loppuun.

Toivomme, vaimoni ja minä, että jatkaja lihatiskin pitäjäksi löytyy!

Nyt näin vuoden vaihteessa on hyvä myös muistuttaa etenkin Vaasan keskustassa asuvia, ja tietenkin myös muita tästä tosiasiasta: kauppa käy Vaasan Kauppahallissa jatkossakin, jos asiakkaat siellä käyvät, ja tekevät ostoksiaan siellä! Mielellään entistä useammin, ja myös aikaisempaa enemmän. Säännöllisesti, arkena ja suurina juhlapyhinä, tottakai. Eikä mennä hakeman kaikkea kerralla suurista kantakaupungin ulkopuolisista automarketeista!

Onneksi tuotteiden ja palvelun taso on Vaasan Kauppahallissa ollut ja on edelleen korkealuokkaista. Siellä on ollut aina todella miellyttävää asioida, käydä joskus myös syömässä, kahvilla, tehdä jopa heräteostoksia, herkutella uutuuksilla…Kuva: AN, 3.2.2017.


Päivämäärä 2.1. on Vaasan Kauppahallin synttäripäivä!

Kertaa faktoja Kauppahallista ja sen suunnittelijasta!

http://vaasaennenjanyt.blogspot.com/2018/01/aw-stenfors.html


Halli Oy tilasi reliefin Marita Perttulalta kauppahallin suunnittelijasta ja lääninarkkitehdistä A.W. Stenforsista. Reliefin paljastustilaisuus oli 2.1.2002 satavuotiaan Vaasan kauppahallin kunniaksi. Reliefi sai paikan kauppahallin päätyyn. Halli Oy halusi siis juhlistaa päivää muistamalla yhtiön perustajaa ja kauppahallin suunnittelijaa, A.W.Stenforsia.


Katso myös Vaasan Kauppahallin fb-sivut!

https://www.facebook.com/vaasankauppahalli.vasasaluhal/


Kuva ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...