sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Nyt on kiitoksen paikka!


Pohjanmaan käräjäoikeus on asettanut Jupiter-säätiön konkurssiin 14.11.2016. Näin valitettavasti päättyi merkittävä ajanjakso vaasalaista 2000-luvun historiaa. Tärkeiksi koettujen palveluiden tarjonta loppuu nyt Vaasasta. Monenlaiseen kierrätykseen liittyvää työvalmennusta on Jupiterissa ollut vuodesta 2001 alkaen.

Nyt on kiitoksen paikka!

Asukasyhdistyksemme haluaa osoittaa valtaisan kiitoksen Jupiterin koko HENKILÖSTÖLLE vuosikausien ajan jatkuneesta erittäin arvokkaasta ja monipuolisesta työstä!

Jupiterin väki ansaitsee ehdottomasti tunnustuksen hyvästä palvelusta ja yhteiskunnallisesti arvokkaasta työstä, sekä erityisesti siitä inhimillisestä otteesta, jota on jaksettu ylläpitää vaikeuksienkin edessä.

Jupiterilaisten työ on ollut erittäin arvokasta ja välttämätöntäkin yhteiskunnan ja Vaasan alueen kannalta. Ottamatta kantaa rahoitusasioihin tai muihin tämän hetken tilanteen yksityiskohtiin, tällaiselle työlle on edelleen suurta tarvetta. Toivomme että entistä erinomaista henkilökuntaa ja sen osaamista käytetään edelleen, ja että kaikkien mukana olleiden tilanne järjestetään järkevästi mahdollisimman nopeasti.

Yli kymmenen vuotta jatkunut toiminta on vaikuttanut ympäristöönsä monin positiivisin tavoin.

Toivomme, että työ jatkuisi jossain muodossa, vaikka organisaatio varmaan muuttuukin, kun nykyisestä tilanteesta löydetään tie edetä, uusin kuvioin.


Jupiterin koko henkilöstöä & Toimitusjohtaja Helka Linnaa

sydämellisesti kiittäen

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n syyskokouksen 21.11.2016 valtuuttamina, yhdistyksen hallituksen puolesta

Aimo Nyberg, pj.       Riitta Kankaanpää-Waltermann

Lue lisää 

http://www.jupiter.fi/Myymälä on avoinna ma 28.11. ja ti 29.11.2016 klo 9-17. Kaikki tavarat -70 %. Nyt myös Kädentaitojen kankaat yms materiaali myynnissä. Vain käteismaksu.

Butiken är öppen må 28.11. och ti 29.11.2016 kl 9-17. Alla varor -70 %. Nu även Hantverks enhetens tyger och annat material till salu. Bara kontant accepteras.

Kaikki muut työyksiköt on suljettu. Alla andra arbetsenheter är stängda. …

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...